Poznáte UMEOCOT? Pomôže Vám pri trávení, zlepší chuť k jedlu, povzbudí organizmus...
Umeocot vzniká pri výrobe Umeboshi - nakladaných japonských sliviek. Kombinácia slanej a kyslej chuti je jedinečným chuťovým zážitkom.
Nájdete ho v našom eshope: http://www.nutrimas.sk/Umeocot-Natural-Jihlava-...
V skutočnosti sa nejedná o skutočný ocot, pretože miesto kyseliny octovej obsahuje kyselinu citrónovú. Umeocot pomáha pri žalúdočných problémoch, zlepšuje chuť k jedlu a celkovo povzbudzuje organizmus.
Návod na prípravu: ideálne pre prípravu šalátov - pokiaľ použijete umeocet, už nemusíte pridávať soľ. Vhodné aj do pomazánok. Možno pridávať aj do pokrmov, ktoré majú mať výslednú slanokyslú chuť.
Skladovanie: skladujte pri teplote do 25°C. Balené v prostredí, kde se spracovávajú aj lepkové obilniny.
Zloženie: UME slivky (54,5%), morská soľ (35,6%), Shizo (Perilla listy).

http://www.nutrimas.sk/Umeocot-Natural-Jihlava-...