icon
1 / 1
avatar

Ako chutia? Recept nepridas?

Odpovedz
16. júl 2021
avatar

To je divoka kombinacia

Odpovedz
16. júl 2021
avatar

@0silvia0 pre nás chutia výborne, nemusia ale všetkým...
Cuketu a mrkvu som si nakrajala na rezance, dala do hrnca s rozpáleným olivovým olejom a opekala. Ochutila soľou, korením, sojovou omáčkou, zaliala vodou a nechala dusiť kým zelenina nebude mäkká. Potom som nechala bez pokrievky odparit vodu.
Dressing - jeden kelimok bieleho jogurtu, 1CL arašídoveho masla, soľ, citrónová šťava, bylinky a na vrch tuniak 🤤

Odpovedz
16. júl 2021
avatar

@0kristina0 každému to čo chutí, pre nás je to mňamka, pre vás nemusí byť 🙃😊

Odpovedz
16. júl 2021
avatar

Oooooo adresuuu dojdem 🙊

Odpovedz
16. júl 2021
avatar

@mimiqa už žiaľ nie sú 😑🤣

Odpovedz
16. júl 2021
avatar

@nykkushka 🤣😂fasa tesila som sa 🙊

Odpovedz
16. júl 2021
avatar

Toto sa mi paci. Uz neviem co varit. Mala alergicka na psenicu, ryzu, zemiaky, bielok. Muz psenica a lepok. Dalsi dvaja synovia chudnu.Toto by mohli všetci. Dakujem za tip 🙏

Odpovedz
16. júl 2021
avatar

@nykkushka dakujem za recept, a mas nejaku specialnu skrabku? Alebo ako si vytvorila take pekne rovnomerne rezance?

Odpovedz
16. júl 2021
avatar

Baby odporúčam vám už pripravenu zeleninu z Kauflandu. Zeleninové rezance - žltá mrkva, oranžová mrkva, červená repa.

Odpovedz
16. júl 2021
avatar
Odpovedz
16. júl 2021
avatar

@0silvia0 ja mam na ot takúto srandu uz milión rokov 🤭 a ide to s tým peknea rýchlo 🤭😊

Odpovedz
16. júl 2021
avatar

@nykkushka aj ja potrebujem taku srandu, kde to kupim?

Odpovedz
16. júl 2021
avatar

@0silvia0 ono sú aj také škrabka na to, podobne ako na zemiaky len robia rezance... Ale ked máme chuť na hrubé cestoviny robím to klasickou zemiakovou škrabkou a su to akoby tagliatelle 😊

Odpovedz
16. júl 2021