icon
1 / 1
avatar

Jeej aj ja sa dnes chystám robiť pečené batáty plnené guacamole a čiernym cicerom, dúfam, že to bude aspoň z polovice vyzerať tak úžasne (a aj chutiť ale to nebudem vedieť posúdiť 😄) tak aako toto tvoje 💚

Odpovedz
12. jún 2025
avatar
Autor komentár zmazal
avatar

@vero13 Óóó toto znie, ale ako veľmi dobrá kombinácia, určite bude chutiť parádne...podel sa s výsledkom, keď už bude hotový 🤗👍.
Ja som naposledy robila sladké zemiaky na tento spôsob - šampiňóny, sušené paradajky, artičoky a balkánsky syr + troška čerstvého špenátu na vrch 👌.

Odpovedz
12. jún 2025
avatar

Uzasne jedla. Bral bysom tu tvoju rôznorodosť na tanieri🙂

Odpovedz
12. jún 2025
avatar
@jajka78

Uzasne jedla. Bral bysom tu tvoju rôznorodosť na tanieri🙂

@jajka78 Dakujem 🤗

Odpovedz
12. jún 2025
avatar

To vyzerá brutálne dobre 🙂

Odpovedz
12. jún 2025
avatar
@bianka33

To vyzerá brutálne dobre 🙂

@bianka33 Dakujem ☺️!

Odpovedz
12. jún 2025
avatar

Sliny mi tečúuuuu🤤...kam môžem prísť (ak sa ešte čosi zvýšilo)? 😁

Odpovedz
12. jún 2025
avatar
@oceanahory

@vero13 Óóó toto znie, ale ako veľmi dobrá kombinácia, určite bude chutiť parádne...podel sa s výsledkom, keď už bude hotový 🤗👍.
Ja som naposledy robila sladké zemiaky na tento spôsob - šampiňóny, sušené paradajky, artičoky a balkánsky syr + troška čerstvého špenátu na vrch 👌.

@oceanahory taaak akurát sme dojedli, teda respektíve sme to nevládali ani dojesť 😂 ešte k tomu mala byť rukola, ale nechala som ju na kase

Odpovedz
12. jún 2025
avatar
@livuska124

Sliny mi tečúuuuu🤤...kam môžem prísť (ak sa ešte čosi zvýšilo)? 😁

@livuska124 Veru uz nie 🫣, zvysok si berie zajtra manzel do roboty 😁.

Odpovedz
12. jún 2025
avatar
@vero13

@oceanahory taaak akurát sme dojedli, teda respektíve sme to nevládali ani dojesť 😂 ešte k tomu mala byť rukola, ale nechala som ju na kase

@vero13 Mňam, naozaj super kombinácia 👌.

Odpovedz
12. jún 2025
avatar

Ty varis presne podla mojej chuti 🙂 Ja som teda extremne vyberava, ale od teba by som zjedla vsetko

Odpovedz
12. jún 2025
avatar
@adik64

Ty varis presne podla mojej chuti 🙂 Ja som teda extremne vyberava, ale od teba by som zjedla vsetko

@adik64 A pritom mnohokrat pocuvam presny opak 🫣😁. Hlavne otazky, ako "a kde je maso?", "z toho sa aj najes?" a podobne 😮‍💨🥴.

Odpovedz
12. jún 2025
avatar
@oceanahory

@adik64 A pritom mnohokrat pocuvam presny opak 🫣😁. Hlavne otazky, ako "a kde je maso?", "z toho sa aj najes?" a podobne 😮‍💨🥴.

@oceanahory Mne chuti presne takato strava.😋 Mas to krasne. Najskor si ugrilovala tempeh, potom si ho natlacila do zemiakov a dala piect do truby? Kym sa zemiaky piekli, neususil sa prilis ten tempeh?

Odpovedz
12. jún 2025
avatar
@oceanahory

@adik64 A pritom mnohokrat pocuvam presny opak 🫣😁. Hlavne otazky, ako "a kde je maso?", "z toho sa aj najes?" a podobne 😮‍💨🥴.

@oceanahory Ano, to velmi dobre poznam 🙂

Odpovedz
13. jún 2025
avatar
@majoranka24

@oceanahory Mne chuti presne takato strava.😋 Mas to krasne. Najskor si ugrilovala tempeh, potom si ho natlacila do zemiakov a dala piect do truby? Kym sa zemiaky piekli, neususil sa prilis ten tempeh?

@majoranka24 Dakujem pekne ☺️ a teda nie, najskor som si upiekla v trube zemiaky do makka, potom rozkrojila a uz iba plnika hotovym grilovanym tempehom a nasledne uz neupravovala tepelne 🙂.

Odpovedz
13. jún 2025
avatar
@oceanahory

@majoranka24 Dakujem pekne ☺️ a teda nie, najskor som si upiekla v trube zemiaky do makka, potom rozkrojila a uz iba plnika hotovym grilovanym tempehom a nasledne uz neupravovala tepelne 🙂.

@oceanahory prosím ťa, a tu omáčku si ako pripravila? Ja mäso nejem, takže pri tvojich receptoch mi vždy tečú slinky. A ešte sa pýtam, či sama experimentuješ alebo odkiaľ berieš nápady. Ďakujem pekne 🙂

Odpovedz
13. jún 2025
avatar
@bianka33

@oceanahory prosím ťa, a tu omáčku si ako pripravila? Ja mäso nejem, takže pri tvojich receptoch mi vždy tečú slinky. A ešte sa pýtam, či sama experimentuješ alebo odkiaľ berieš nápady. Ďakujem pekne 🙂

@bianka33 Omacku som robila iba tak na oko, ale robila som ju tak, ze som uvarila do uplneho makka troska brokolice v zeleninovom vyvare (asi tak cca. 30 g na jednu porciu). Nasledne som ju pomixovala s troskou vyvaru, v ktorom sa varila brokolica, pridala cca. deci mlieka, korenie, sol a cca. dve lyzice parmezanu. Vsetko som este dobre pomixovala a potom som si na troske oleja spravila zaprazku, supla na nu omacku, varila do zhustnutia a hotovo 😁.
A teda vacsinou uz experimentujem sama resp. kombinujem rozne nove, ci stare recepty, ale velkou inspiraciou je pre mna Plantbaes nizsie, vrelo odporucam, ak by si nepoznala ☺️.

Odpovedz
13. jún 2025
avatar
@oceanahory

@bianka33 Omacku som robila iba tak na oko, ale robila som ju tak, ze som uvarila do uplneho makka troska brokolice v zeleninovom vyvare (asi tak cca. 30 g na jednu porciu). Nasledne som ju pomixovala s troskou vyvaru, v ktorom sa varila brokolica, pridala cca. deci mlieka, korenie, sol a cca. dve lyzice parmezanu. Vsetko som este dobre pomixovala a potom som si na troske oleja spravila zaprazku, supla na nu omacku, varila do zhustnutia a hotovo 😁.
A teda vacsinou uz experimentujem sama resp. kombinujem rozne nove, ci stare recepty, ale velkou inspiraciou je pre mna Plantbaes nizsie, vrelo odporucam, ak by si nepoznala ☺️.

@oceanahory ďakujem krásne 🙂

Odpovedz
13. jún 2025
avatar
@oceanahory

@majoranka24 Dakujem pekne ☺️ a teda nie, najskor som si upiekla v trube zemiaky do makka, potom rozkrojila a uz iba plnika hotovym grilovanym tempehom a nasledne uz neupravovala tepelne 🙂.

@oceanahory Vidis, toto ma vobec nenapadlo!😁

Odpovedz
13. jún 2025
avatar
@oceanahory

@majoranka24 Dakujem pekne ☺️ a teda nie, najskor som si upiekla v trube zemiaky do makka, potom rozkrojila a uz iba plnika hotovym grilovanym tempehom a nasledne uz neupravovala tepelne 🙂.

@oceanahory Dakujem. Urcite to vyskusam.😊

Odpovedz
13. jún 2025
avatar
@majoranka24

@oceanahory Dakujem. Urcite to vyskusam.😊

@majoranka24 Rado sa stalo, vrelo odporucam 😉.

Odpovedz
13. jún 2025