🤤 dala by som si kúsok. Aj viac ako kúsok... lyžicou by som naň zaútočila! 😄
@yeon_bouw Nooo u nas je uz tiez asi polka fuc 😅🥴.
@yeon_bouw Nooo u nas je uz tiez asi polka fuc 😅🥴.
@oceanahory tak to vychádza, druhá ½ bude pre mňa! 😂
Zdialky ked som videla zmensenu foto.som prve videla ze na tanieri je nakrajany syr a susene jahody...este pozeram ze aka mala porcia

Môžem poprosiť recept?dakujem
@tajka14 Paci sa:
Korpus:
200 g ovsených vločiek
175 g mletých kešu orieškov
75 g masla
1 žĺtok
60 g kokosového cukru
Plnka:
750 g mäkkého tvarohu alebo mascarpone
100 g kyslej smotany
150 g brezového cukru
100 g broskyňové pyré
3 vajcia
2 polievkové lyžice citrónovej šťavy
2 lyžice ovsenej múky (jemne zomleté ovsené vločky)
1 čajová lyžička vanilkového extraktu
Postup:
1. Predhrej rúru na 170 °C. Tortovú formu (25 cm priemer) vylož papierom na dno, boky potri maslom a mierne vysyp ovsenými vločkami.
2. V mise zmiešaj ingrediencie na korpus a vytvaruj kompaktnú hmotu. Vysyp do formy na dno a boky a peč cca 10 min pri 170 °C.
3. Zníž teplotu na 150 °C. Medzitým vymiešaj vajcia s brezovým cukrom približne 1 min. Pridaj tvaroh/mascarpone, smotanu, broskyňové pyré, citrón, ovsenú múku a vanilku a dobre premiešaj.
4. Plnku nalej na predpečený korpus a peč cca 60 min pri 150 °C. Hotový koláč má mať pevnejšie okraje a stred mierne trasľavý. Po upečení ho nechaj chvíľu vychladnúť.
Zdialky ked som videla zmensenu foto.som prve videla ze na tanieri je nakrajany syr a susene jahody...este pozeram ze aka mala porcia
@henka123123 ja tiež som videla tanier s ovocím 😁

Sikovnica Vypada uzasne 👍