olejka
19. jún 2012

Antikoncepcia zabíja lásku a čo všetko!

 Od 60-tych rokov keď bola v USA zavedená antikoncepčná “tabletka”, sa 10-násobne zvýšil počet nezosobášených spolunažívajúcich párov . Nárast rozvodov je odvtedy šialený. Pôrody nezosobášených žien sa zvýšili trojnásobne. Viac a viac detí sa rodí každý rok mimo manželstva. Odborníci v Škandinávii, kde je asi najnižšia miera sobášov a najvyššia miera užívania antikoncepcie v Európe, varujú pred psychickými traumami detí, ktoré nemajú stabilné rodinné zázemie pre svoj rozvoj.
V dôsledku hormonálnej antikoncepcie zomierajú počaté deti chemicky - nespočítateľne. Pre zlyhanie antikoncepcie vraj potrebujeme mať aj chirurgické potraty legálne. Tie si na Slovensku každý deň vyžiadajú 40 nevinných životov a narušia zdravie mnohých žien. Každá šiesta žena v USA a každá ôsma v Británii podstúpi umelý potrat kvôli zlyhaniu antikoncepcie. Demograf Dennis However v knihe "Potratová bomba: Americká demografická katastrofa" vypočítal, že potratením 53 mil detí za posledných 35 rokov prišli o 70 triliónov dolárov v ekonomike, čo viedlo k obrovskému zadĺženiu USA a k hospodárskej depresii, ktorá sa bude ešte prehlbovať.
S používaním antikoncepcie, symbolu “oslobodenia ženy”, ženy zutekali do zamestnania a čoraz menej matiek sa stará o svoje malé deti. Zverujú ich sociálnym inštitúciam. Pred 40 rokmi v USA 30 percent žien pracovalo a zvyšok sa venoval svojim deťom v domácnosti. Dnes len 30 percent amerických žien zostáva s deťmi doma, ostatné pracujú. Mnohé deti zostávajú doma samé po dlhé hodiny, alebo zabíjajú čas pozeraním televízie, či hrami na počítači. U nás by štatistiky boli trochu iné, lebo komunistická politika diktovala mať optimálne dve deti a pre zabezpečenie národného plánovania hospodárstva ženy museli po pôrode deti nechať v jasliach a nastúpiť do práce.
Pomáha antikoncepcia manželstvu? Antikoncepcia, v závislosti od typu, potláča buď ženskú alebo mužskú plodnosť. Naše telo je však naprogramované tak, že sexom muž a žena vyjadrujú vzájomné darovanie sa. S antikoncepciou sa jeden druhému darujú, ale neúplne. Nechcem tvoju plodnosť, pozabíjam tvoje spermie, ... Toto nie je prijatím sexuality muža a ženy.
Každá antikoncepcia má svoje riziká - či je hormonálna alebo mechanická. Žiadna však nebráni pred prenosom pohlavných chorôb, ktoré sa prenášajú dotykom kože na kožu. A nezabráni zlomenému srdcu, môže zlyhať a dieťa sa narodí, ak ho predtým potratár nezabije. Má aj iný, psychologický aspekt, podobný chorobe zvanej bulímia. Keď človek maximalizuje potešenie z jedla, chorý na bulímiu si strčí prst do úst, aby predišiel tráveniu, ktoré je súčasťou procesu jedenia. Podobne, keď pár maximalizuje potešenie zo sexu a použije antikoncepciu, aby predišiel počatiu, ktoré je súčasťou ľudskej sexuality, spôsobí to, že pár ochorie. Nerešpektujú navzájom svoju sexualitu a stratia rešpekt aj k sebe navzájom. Začnú sa zameriavať každý na seba.
Najnovšie štúdie potvrdzujú, že v mužskom semene sú hormóny, ktoré robia ženu spokojnejšou. Ak však používa kondóm, je depresívnejšia a sex na ňu nemá taký efekt, aký má na ženu, ktorá pri sexe nepoužila kondóm.1

Čo je teda riešením? Sex a manželstvo sú pre dobro páru, ale aj rodenie detí. Ak má pár vážny dôvod, prečo práve teraz neotehotnieť, v čase okolo ovulácie abstinuje od sexu. Toto nie je nič nemožné ani ťažké. Ak má láska v manželstve rásť, nemôže sa pár zo dňa na deň rozhodnúť, že koniec, už viac detí nechceme. Často také rozhodnutie padne pre materialistické dôvody, lebo chceme deti čo najlepšie zabezpečiť - materiálne. Obrovským dobrom pre dieťa je mať súrodencov a čím viac, tým bohatšie má vzťahy a naplnenejší život. Môžu byť však vážne dôvody na odsunutie prijatia dieťaťa a vtedy je riešením abstinencia 5 dní v mesiaci. Zvyšok mesiaca pár nemusí používať žiadnu antikoncepciu a vychutnať si milovanie.
Ak niekto protestuje, že to sa nedá vydržať, musí si uvedomiť, že najvyššia miera sexu v manželstve je prvý rok. Neskôr je to menej z pochopiteľných dôvodov. Ďalším zabijákom manželskej lásky je žiadne alebo zriedkavé milovanie. Milovaním si manželia vyjadrujú manželský sľub: Dávam sa ti teraz, navždy, úplne a exkluzívne. Toto si potrebujú opakovať ako “milujem ťa”.
V priebehu 20. storočia boli vynájdené rôzne formy antikoncepcie, ktoré sponzorovali najbohatší ľudia v USA s rasovým motívom. Keď v 60-tych rokoch objavili hormonálnu “tabletku”, bola cielene šírená medzi chudobných a černošských obyvateľov Ameriky s cieľom znížiť veľkosť ich rodín. O rasistickom pozadí potratového a antikoncepčného priemyslu, ktorého ciele sa dodnes nezmenili, hovorí nový americký dokumentárny film Maafa 21 http://www.youtube.com/watch?v=ASrFufnMNDg

Dnes hormonálna antikoncepcia dokonca znečisťuje životné prostredie. V roku 2006 bolo zistené, že v rieke Potomac, ktorá preteká Washington, DC (v ďalších amerických riekach je to podobné), až u 80 percent mužských rýb rastú ženské pohlavné orgány. Vysoká koncentrácia estrogénu v rieke, pochádzajúceho zo ženského moču obsahujúceho syntetické hormóny, tiež spôsobuje, že ryby sú chorejšie pre zníženú produkciu proteínu, potrebného pre budovanie imunity.2
Pravdou teda je, že antikoncepcia zabíja rodiny, zabíja manželstvá, zabíja ženy (rakoviny spôsobené hormonálnou antikoncepciou), zabíja počaté deti a zabíja životné prostredie.

Začni písať komentár...

Odošli