1 / 1

    Umelecké dielo 🙂

    22. sep 2017

    Krásny a isto aj chutný, pridaj recept

    22. sep 2017

    Aj ja by som rada skusila.. pridaj recept, ak nie je tajny 😁

    22. sep 2017

    Aj ja by som poprosila recept 🙂 ďakujem

    22. sep 2017

    Suhlasim. Akurat idem dat do rury aj ja.. uz sa nahriala. Len ja este nemam taketo diela

    22. sep 2017

    @guiseppinka dajte niekto receptik.. ja uz normalne asi hladna budem pri pohlade na takuto dobrotku 😁 aaasi kvoli tomu ze mam 40dni do TP

    22. sep 2017

    @lusswinki ja mam od @sophina rozkvas 150 g hladkej chlebovej, 150 g vody, 20 g kvasku. Potom pridat 430 g vody, 10 g cukru, 17g soli a 700 g muky (uz podla lubovole)

    22. sep 2017

    @lusswinki
    @tanulykb
    @amstelko ja mám menší bochník, rozkvas: 80g múky, 80g vody a lyžicu kvásku. Potom 270g vody, 400g múky , lžičku soli, rasce,.. 🙂

    22. sep 2017

    Naaaaadhera

    22. sep 2017

    Komu sa nedari, tak to neni zavislost. Ver mi 😁 Mas ho kasny 🙂

    22. sep 2017

    @vargovka aj my sme už s pár chlebíkmi zvieratká kŕmili 😀 😉 ďakujem 😘

    22. sep 2017

    @originaltea aj ja peciem z polovicnej davky, ale teda kvasku nechavam 20 😅skusim aj tvoj... mas iny pomer vody a muky

    22. sep 2017

    @guiseppinka no mám vyššiu hydratáciu, v pôvodnom recepte bolo 300g vody ale to cesto keď som pridala ešte zemiak bolo ako na lievance nie na chlieb 😂😅

    22. sep 2017

    @originaltea ja sa este v tom nevyznam velmi... zatial konecne dnes prvykrat chlueb nepraskol... a kedze ja mam rakuske muky, tak chleby su ine... teraz mi svokra doniesla 2kg hladkej 00, tak som jej dala vacsiu cast, tak som zvedava... sedela som pod rurou a kukala ako sa pecie😂

    22. sep 2017

    @originaltea aku muku si použila ? prosim ta ?

    22. sep 2017

    Aky je krasny !!!

    22. sep 2017

    zvyknem miešať rôzne v rôznych pomeroch, tento je špaldová, pšeničná chlebová, semola a ražná celozrna aj hladká 😇

    22. sep 2017

    @originaltea dakujem a samozrejme chlebik je krasne upečeny 😀

    22. sep 2017

    @originaltea naaadhernyyy😉

    22. sep 2017

    Ten je krasny 😍😍

    22. sep 2017

    Zeny, prosim Vas ten kvasok sa da spravit alebo to treba niekde zohnat?Dakujem

    22. sep 2017

    @pslahorova môžeš si vypestovať vlastný čo trvá cca 10dní alebo si od niekoho zohnať, je ak tu slupinka o kváskovom pečení, alebo existuje kvásková mapa..skús si pozrieť stránku kvaskovanie.sk 😉

    23. sep 2017

    @larsen presne si mi to vychytila z ust, ze umelecke dielo, nadhera

    23. sep 2017

    Prepáčte...ja som beginner😂 Všetky uvedené suroviny vymierame a necháme koľko ,,rásť"? + doba pečenia je aká? Dakujem všetkým, ktorí si zo mna nebudú robit srandu po tomto komentári a odpovedia mi 😄

    23. sep 2017

    Vymiesame*

    23. sep 2017

    @linduska_ najprv spravis rozkvas, ten kysne kym strojnasobi svoj objem (myslim ze min.6hodin) ja nechavam cez noc, potom pridas zvysne suroviny, vymiesis cesto, ja este min.3krat prekladam cesto kazdych cca 30min. potom normalne kysne (tiez kym strojnasobi objem) peciem 10min. pri max. teplote potom znizim na 200 a peciem este cca 25min. 😉

    23. sep 2017

    @originaltea baby,vy ste ma v tejto diskusii taaak navnadili,ze keby som mala kvasok,idme piect.....ale pozhanam si ho
    dost sa sice toho obavam,lebo asi piect chlieb nie je piect kolac....a mam pred tym velky respekt....ale som uplne kvaskovo naladena

    23. sep 2017

    Mnaaam

    23. sep 2017

    @terezka1947 super! držím palce 😉 💕

    23. sep 2017