1 / 1

    Uprimne ? Neverim,tie casy su spat, len sa to troska viac schovava a nie je to take okate. Btw inak hnusna kniha

    11. feb 2018

    Precitala som prve 3 strany a dala prec. To je pre silne zaludky

    11. feb 2018

    @saskarisko ja dufam, ze sa to nevrati. Inak ano, je to drsne, ale odkriva skutocnu realitu tej doby, o ktorej mnohi ani netusili, prip. nechceli o tom vediet.

    11. feb 2018

    @majstra najhorsie to je na zaciatku, potom uz je to trosku lepsie. I ked je pravda, ze mojej polovicke tiez stacilo, ked som jej to zcasti prerozpraval. Asi ju nebude citat.

    11. feb 2018

    @papanasa - toto boli moje pocity po precitani tejto knihy
    Porovnavaju ho s Danom, ale tato kniha je ina, surovejsia, naturalistickejsia, drsnejsi jazyk. Divoke slovenske 90-roky. Podla tejto knihy, kebyze zijem na vychode SR, tak sa bojim pustit dieta z domu. Nebola zla, len zo zaciatku som sa v nej dost stracala, kym sa vsetky postavy dostali na spravne miesto. Citala sa lahko, a rychlo. Koniec pritiahnuty za vlasy, ale vsak je to kniha. Kedze ju pisal novinar, existuje urcita pravdepoobnost, ze je tam nieco zo skutocneho zivota, a z toho mam strach. Odteraz sa budem inak pozerat na SBS-karov v hyperoch. Som rada, ze ju mam len pozicanu, lebo u mna sa nezaradila medzi knihy, ktore by som si precitala este raz.

    11. feb 2018

    Mám ju, práve sa chystám čítať. Tak sa celkom teším 🙂

    11. feb 2018

    @saskarisko ja som si ju kupil potom, ako som pocul rozhovor so Solteszom. Ten Slesinger je viac-menej on, vratane toho ako ho zmlatili trojpismenkovi na kasu a pod. Ako sam povedal, bolo jednoduchsie napisat beletriu, ako faktograficky roman. Vediet nieco je jedna vec, druha je vediet to aj dokazat, pripadne to vediet dokazat pred dobre motivovanym sudcom.

    11. feb 2018
    11. feb 2018