153 / 210

    Ja sa neviem dožrať😆😁plnený baklažán a bataty na rozmaríne mnam 😁😍
    Na oleji si opražíme por alebo cibulku pridáme sójový granulát vopred namočený nastrúhanú mrkvu , šampióny a chvilku restujeme a podlejeme vodou a dusíme cca 4-5 min. Medzi tým si nakrájame bataty a nožom vyrezem vnútro baklazanu a nakrájame ho na hrubšie plátky v mise zmiešame rozmarín olej kvapku kurkumy garám masalu a soľ a vyložim na plech a prípravím si lodičky z baklazanu. Do zmesy na panvici pridám trochu vnútra baklazanu , tempeh údený a domáci paradajkový pretlak plus bazalka chilli korenie soľ, kurkuma a korenie pečená zelenina. Nechať chvilku ešte variť a potom plním baklazan. Na vrch môžete dať parmezán ja som dala ten vegan😀pecieme v rúre cca 20-25 min kým nebudú bataty hotove a do zlatista upečené dobrú chuť 😀

    21. júl 2019