1 / 9
    Kinder mliečny rez

    a recept? 😀

    17. jún 2012

    @dadikadodik
    5 vajíčok, 100g kryštálového cukru, 50g kakaa, 1 šľahačka

    POSTUP PRÍPRAVY

    Vajíčka rozdelíme. Žĺtka vymiešame s cukrom do peny. Bielka vyšľaháme na sneh. Do žĺtkov pridáme kakao, bielka a dáme na plech . Plech vyložíme papierom na pečenie a dáme si vyhriať rúru na 190°C. Hotovú masu vylejeme na plech a pečieme asi 10´minút. Medzi tým si vyšľaháme šľahačku. Vychladené cesto natrieme šľahačkou a necháme schladiť ak stihnete/ u nás je to problém/. Hotovo

    17. jún 2012

    vyskúšam ! super nápad

    17. jún 2012

    a kypriaci prasok tam nejde?

    17. jún 2012

    nie ,preto bez ,,E´´

    17. jún 2012

    @katarinabobal nie,preto bez ,,E´´

    17. jún 2012

    tak super idem skusit urobit 🙂))

    17. jún 2012

    tak toto je pre mňa, som lenivá stáť 3 hodiny v kuchyni moje heslo je čím rýchlejšie tým lepšie 🙂

    27. júl 2012

    fuha...take jednoduche? 🙂)

    28. okt 2012

    staci klasica smotana na slahanie? cista? netreba tam davat ziaden vanilkovy cukor ani nic??? nooo idem to upiect...

    28. okt 2012

    @blue_eyes podľa chuti ,ak máte radšej sladší koláčik môže byť aj cukor

    28. okt 2012

    @blue_eyes v jednoduchosti je krása a možno aj chuť

    28. okt 2012

    @pivnakozmetika uz o dve minuty vyberam cesto..slahacka je uz vymixovana a chladi...akoze neskutocna rychlovka....a vsade to krasne vonia....

    28. okt 2012

    @blue_eyes ako ? podarilo sa?

    28. okt 2012

    @pivnakozmetika hej, a to cesto je neskutocne vyborne...uz to mam aj pofotene a hodene na fb...hehe..mna ked nieco nadchne tak to musim vyskusat hned, okamzite...🙂)))

    28. okt 2012

    super ,teším sa na odkaz ,pozriem si .

    28. okt 2012

    tak...Este vcera som to piekla, je to peckaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂 Akurat som urobila dve zmeny. Miesto klas.cukru som dala trstinovy a miesto kakaa karob 😀 Mnamka neuveritelna. Ale asi jedna dobra rada kocky. Isla som preesne podla postupu, som nechapal ako cesto vybehlo, skoro von z plechu 😀 Ked som ho vybrala, cele splaslo ☹ Podla vsetkeho ho treba robit na slabsie, tak na 150tke a malo by sa udrzat kraaasne nadychane. Dakujem za perfektny recept, uz mam vymyslene zdobenie nan na Vianoce 😉 A este miesto slahacky chcem vyskusat pribinacikovu plnku s ovocim 🙂

    29. okt 2012

    @drobec33 ja som ho robila vcera a bol dokonaly..ako na fotke...a dnes som ho robila tiez a cesto mi uz vyslo velmi tenke..mam pocit ze som zle vyslahala bielka..asi to bude tym..no vyskusame este cez vikend...hehe...je to vyborne

    29. okt 2012

    alebo som dala vela kakaa ..a preto splaslo...

    29. okt 2012

    Dnes ho chcem aj ja robit.uz sa nan chystam tyzden a stale mi to nechce vyjst😀 tak uz hadam vyjde cas.uz sa neviem dockat ked ho tak vsetky super opisujete musi byt vyborny

    31. okt 2012

    najbližšie vyskušam aj ja🙂)))citim že to bude mňaaaaaaam🙂

    13. mar 2013

    @pivnakozmetika ńedá sa mi dať páčitko....tak takto osobne dávam, a veru to tiež vyskúšame dakedy s deckami. Teraz idem pozrieť do kurína, koľko materiálu na rez nám zniesli dneska kury...

    16. mar 2013

    @yukki ďakujeeeem , držím palce, aby vyšlo na dvojitú davku -🙂

    16. mar 2013

    aku slahacku tam davate?

    27. mar 2013
    27. mar 2013