@predajlm diiiiiky a do tej slahacky ide niaky stuzovac??? vyskusam, vyzera super 🙂
@charllotte stužovač netreba pekne drží prášková a je s ňou ľahká práca, keď dodržíš postup na obale vždy sa podarí a "nezgrcne" 🙂
vyzera super moze to byt super 🙂
recept :
robený z kúpených dobošových plátov 2 balenia= 8ks (môžu byť aj medové ale nám nechutia), vanilkového krému a práškovej šľahačky, navrch čokoládová poleva.
krém - uvaríme spolu 600ml mlieka,4vajcia,60g zlatého klasu na hustú kašu, vychladnuté zmiešame s 180g masla a 200g práškového cukru
2 práškové šľahačky vyšľaháme podľa návodu - lepšie držia ako čerstvá a chutia dobre
čokoládová poleva - nad parou zohrejeme 100g varovej čokolády,70g cery (stuženého tuku)
do hlbšieho plechu 40x24cm dáme pláty - narežeme podľa plechu, aby bol celý vyplnený, dáme krém, šľahačku, ďalšiu vrstvu plátov, polevu
mozem poprosit recept??? dakujem