@valinka248 cesto je také isté ako na pirohy len menej vody, také suchšie, vyvaľkám a nechám vysušiť na obruse a potom sa lepšie krája na fliačky
tiež mám moooc rada, my dávame aj gazdovskú slaninku -)
jaaaj tie by som jedla ráno, na obed, na večeru a aj tak by som nemala dosť🙂
rada ich robím,ln práveže mám problém s tou kapustou,tú vždy zle podusím..
mozem sa spytat? v zivote som to nerobila, teda tie fliacky ano ale tu kapustu. pises tu ako to robis, ale mas recept ze je to na sladko, cize aj tam ju dusis na cibuli a davas ju osolenu? nema tam ist daky cukor? chcela by som spravit ale nemam osvedceny recept. dik
@ibajeho píšem so sladkou kapustou aby bolo jasné, že nie s kyslou nakladanou ale popravde moja kapusta chutí slano. Robí sa aj na sladko, vtedy sa pri pražení cibule dávajú cca 3 PL cukru a spraví sa svetlý karamel, alebo niekto pridáva na konci aj škoricu, Ale nám také nechutia takže robím slané 🙂
ahaaa, tak teraz uz rozumiem. tak ja to teda skusim nasladko predsalen mi take strasne chutili v skolskej jedalni a odvtedy som ich nejedla, tak snad sa mi podari priblizit k tomu 🙂 dakujem
toto milujem najviac na svete! 🙂