529 / 1331
    langoš s tatárskou a syrom

    Mňam, hneď by som si dala, podľa akého receptu robíš? Ja som ešte doma nepiekla.

    24. nov 2015

    @zuzana1404 recept : 1kg hladká múka, 1 droždie (42g), 250ml kyslej smotany, 4-5dcl mlieka, štipku soli. Po vykysnutí kvásku (droždie, cukor, teplé mlieko) pridáme múku, smotanu, zvyšok mlieka a zamiesime cesto. Necháme kysnúť 2hodiny. Langoše pečieme na oleji z oboch strán. Cesto môže stáť v chladničke cca týždeň, vždy si môžme odobrať a urobiť čerstvé.

    24. nov 2015

    @predajlm Ďakujem, tento poznám - švagriná ich takto robieva s tou smotanou - joj, dala si mi chrobáka - idem miesiť ???

    24. nov 2015