icon
33 / 172
bravcova panenka plnena susenymi paradajkami a kozim syrom
avatar
puffu
autor

plnka: nasekane susene paradajky zmiesat s kozim syrom, trosku okorenit a pridat trochu bazalky
panenku naplnit zmesou, osolit , okorenit, otvor mozete zasparatkovat aby plnka nevytiekla(pre istotu), zprudka orestovat na troske olivoveho oleja a dat zamiect do rury, prvych 20min som to dusila v alobale, zvysnych 30-40min som to piekla bez alobalu, treba podlievat vodou

Odpovedz
16. jan 2014
avatar

@puffu možno blbá otázka, ale ako plníš panenku? inak skvelé jedlá, určite sa inšpirujem a použijem niečo aj v mojej kuchyni 🙂

Odpovedz
23. jan 2014
avatar
puffu
autor

@moon1979 dieru robim dlhym nozom, potom dam na rucku varechy alebo ineho kuchznskeho nastroja sacok a vopcham dnu aby sa to trochu otvorilo, a uz plnim palcom a ked chcem plnku posunut dalej tak zvrchu je pekne vidiet kde je plnka tak ten kopcek posuvam nakoniec...

Odpovedz
23. jan 2014
avatar

@puffu dakujem vyskúšam 🙂

Odpovedz
23. jan 2014
avatar

idem to akurat robit 🙂

Odpovedz
26. jún 2014
avatar
puffu
autor

@nice202 potom napis ako vam to chutilo..🙂

Odpovedz
26. jún 2014