Niekedy sa mi nechce nič alebo nestíham nič 🙂 zvyčajne sú to oboje veci naraz a tak aj varenie tomu vtedy prispôsobím.
Táto kombinácia je priam úžasná a rada sa s vami podelím o receptik 😉
POTREBNE SUROVINY:
600ml ryža
130g čerstvý špenát
plátok masla
2 ks cibuľa
33% šľahačková smotana
0,5 dcl olej
1 kukurica
1 hrášok
2 strúčiky cesnaku
Koreniny –mleté čierne korenie a soľ
POSTUP:
Ryžu si pripravíte podľa svojho overeného postupu 🙂
Čerstvý špenát ,,mixnem,, ponorným mixérom na jemnú kašičku. Na masle spením cibuľu, zalejem šľahačkovou smotanou a pridám ,,mixnutý,, špenát – dochutím soľou, cesnakom a čiernym korením. Nechám prevrieť a odstavím.
Keď je ryža uvarená primiešam špenátovú zmes a precedenú kukuricu s hráškom.
Podávame posypané parmezánom alebo syrom, ktorý máte najradšej.
Tento recept je rýchly, chutný a finančne nenáročný. Máte radi zeleninové jedlá? Alebo tam vždy musí byť plát mäska? Napíšte mi ako to je u vás a ja vám pošlem srdiečka 🙂)
Začni písať komentár...
Da sa použiť aj mrazený špenát?