icon
1 / 1
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

ani zadarmo ja to nelubim

Odpovedz
12. sep 2018
avatar

Och dosla by som uz na hotove 😉😊😜haha

Odpovedz
12. sep 2018
avatar

Ja som robila tiez 😉😃😁

Odpovedz
12. sep 2018
avatar

joj ja lubim ale deti nie,cize ani nerobieva 😊

Odpovedz
12. sep 2018
avatar

ja už som dosť navnadená, môžem prísť jesť 😉 ale na to ,aby som ich robila, ešte nie som dosť navnadená 😝

Odpovedz
12. sep 2018
avatar

Ja som včera na raňajky robila škoricové palacinky a k tomu skaramelizované jablká. Zbožňujem palacinky, ale nerada ich robím, hoci varenie je moje hobby.

Odpovedz
12. sep 2018
avatar

Tiež ich moc nemusím :D

Odpovedz
12. sep 2018
avatar

ja som robila včera ako olovrant🙂 robím skoro každý týždeň a tak som sa toho bála že mi to prihorí...😅

Odpovedz
12. sep 2018
avatar

U nas su dnes tiez 🙂 a aj lokse som robila 🙂

Odpovedz
12. sep 2018
avatar

My sme mali včera ale dosť sa mi trhali, lepili o panvicu... Neviete mi povedať prečo??

Odpovedz
12. sep 2018
avatar

@ivkazba môžem sa opýtať na recept, prosím? 🙂

Odpovedz
12. sep 2018
avatar

@motylikova palacinky robím klasicky, t.j. hladká múka, vajíčko, mlieko a pridám trochu mletej škorice, aby voňali a jemno chutili po škorici. A jablká ošúpem, polovičky nakrájam na tenké plátky a na panvici zasypem trochou hnedého cukru a troškou vody (tak od oka, aby sa to nepripálilo a aby to vytvorilo trochu omáčky) a nechám pod pokrývkou zmäknúť, samozrejme občas premiešať a občas ochutnať, lebo ak tie jablká kyslé, treba pridať cukru tak aby boli sladké.

Odpovedz
12. sep 2018
avatar

@ivkazba ďakujem, dnes vyskúšam 😍

Odpovedz
12. sep 2018