icon
1 / 1
avatar

Moc si ich podsypavala mukou podla mna. Co najmenej muky sa ma pouzit pri valkani.

Odpovedz
2. feb 2023
avatar

@lucasam ahaaaa no ja som podsypavala ako bláznivá 😅 pretože inak sa mi lepili nabudúce teda asi viac múky do cesta a menej na dosku 😬

Odpovedz
2. feb 2023
avatar

mozem poprosit recept dakujem

Odpovedz
2. feb 2023
avatar

Vies co,ale moja svokrusa-lokšova bohyna,ich tiez dost múči,ale aj 2-3x pocas pecenia vytrie panvicu suchym servitkom a zbavi ju tak tej muky..takze asi kapku menej muky na doske a aj pretriet panvicu pri peceni a dat prex tu suchu muku. Ona potom sa lepi na tie nove a nove lokse a moze robit neplechu

Odpovedz
2. feb 2023
avatar

Ale mas ich krasne! Podla mna semtam hnede oko na nich je znak ze su proste mnam!

Odpovedz
2. feb 2023
avatar

Aj ja som robila s maslom

Odpovedz
2. feb 2023
avatar

@raduska12 cierne pripekance k tomu patria. Ked prababka robila na kachliach, tak tie pripekance boli to najlepsie

Odpovedz
2. feb 2023
avatar

je to múkou... čím menej sa podsypáva, tým lepšie. A ja tam teda vždy mrksnem trošku bravčovej masti a vytieram zbytky servítkom

Odpovedz
2. feb 2023
avatar

Staci omiest lokse pred pecenim pomoze urcite

Odpovedz
2. feb 2023
avatar

Ja loksu poprehadzujem v ruke predtym ako ide na panvicu,aby z nej popadalo co najviac muky a po kazdej spravenej utriem panvicu servitkou,lebo to by tam moc priharalo

Odpovedz
2. feb 2023
avatar

Ja medzi pečením utieram panvicu papierovou utierkou - zbavím sa tak pripalenej múky a lokše sú čistejšie.

Odpovedz
2. feb 2023