Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Poradite dobreho detskeho logopeda BA…? Idealne keby som nemusela zas platit,ale podmienka to nie je… musime troska poriesit R 🙂 dcera 5r..

    Koniec prac.pomeru po RD.. holky,co sa vyznate.. 25.3 mi konci rodicak a chcem skoncit aj v praci (ponukli mi miesto ale nevyhovuje mi),ako sa teda so sefom dohodnut aby som mala tu najvyssiu podporu…? Jeden den dovolenky a hotovo? Stokrat sa to tu uz pisalo,viem,ale az teraz sa ma to tyka. Zamestnavatel nebude mat ziadny problem sa dohodnut k mojej spokojnosti,tak len aby som vedelanppvedat co konkretne xcem od neho😄

    Happy Bí pre moju prvorodenu. Ako Nepečnica som sa dnes a vcera hecla toto balonove čudo vytvorila.. vidim milion krivovecí,ale dcere sa paci,tak misia splnena😄

    HEBE centrum plastiky BA… mate niekto osobnu skusenost? Chcem si tam dat odstranit znamienka..

    Privolavam JAR!

    BRUUU pyzamka… mate niekto skusenost ci su fakt tak dobre/kvalitne a stoja za tie prachy, alebo len dobry marketing…? Zaujima ma ta kolekcia bavlnenych pyzamiek.

    Fitshaker vyzva…baby ktore ste sa prihlasili (ako ja) kto mi to vysvetli…??😂😂😂 to mi budu xhodit videa kazdy den co mam odcvicit alebo si to musim kazdy den najist ja atd…? Jako usla mi pointa (hlavne ze som to zaplatila😁😁😁)

    LEGO..ze pasuje podlozka lego classik na to prtave lego friends vseho druhu..ze ano zeeeee prosim

    Tak uz aj u nas

    Vratka z eshopu: viete mi niekto povedat, ci eshop musi pri vrateni tovaru do 14dni vratit aj postovne? Vracala som celenku- platila som za nu 24e+4e doprava. Dnes mi doslo s5 len 24e za tovar ale uz nie aj za dopravu.. a napisali mi ze oni za dopravu nevracaju..

    EnFant cizmy zateplene.. mate niekto skusenost,zeby detom premokli…? Mala som ich pre dceru min rok tie nizke a super.. bez problemu. Kupila som tento rok tie vysoke a uz ich susim asi tretikrat.. vzdy ma mokre spicky na palcoch.. ziadna vidietwlna dierka alebo trhlina. Ja nechapem:/ mame ich mesiac. Ide ma porazit

    zimna zahrada..

    mvagusta
    Správa bola zmenená    28. okt 2023    

    Aj my “nepečnice” niekedy prekoname same seba😁

    Imrich je Boh!!! 😅😅😅😅

    TRENCIN.. zienky, dobry hotel v Trencine s vyzitim aj pre deti…? Nieco od 3-4* a vyssie? okrem Elizabeth hotela. Nasla som hotel Magnus,ale to je skor na tazku romantiku a nie pre deti😂😂😂

    Dokazala som to a som “na seba sa” hrda!

    mvagusta
    Správa bola zmenená    1. okt 2023    

    Konecne mam slusnu fotku na motorke🙂 skvele ukoncenie sezony v Brne
    …aj takyto konicek moze mat mama dvoch malych dcer🙂…

    HELP: ako sa da odstranit parfem z kozenkovej bundy (polyuretan) kupila som si na Vin.. krasna vsetko,len sakra strasne z nej tiahne parfum povodnej majitelky. Vyprala som ju na 30ke na kratky program,ze staci a nic..ani to s tym “pachom” nepohlo… napady..?

    mvagusta
    Správa bola zmenená    15. aug 2023    

    Ccko uspesne ukoncene a hor sa na dalsi vodicak CE s touto nadherou:D dlhe je to jak tyzden pred vyplatou… dopredu by to islo,horsie bude to cuvanie:DD

    kamkolvek,vsade spolu a v rovnakych satach..

    (4 fotky)

    Na letnu sezonu je slecinka pripravena😁

    Plnenie torty kremom: bambule,kde kupim zdobiace vrecka so sirokym “hrdlom” ked xcem naplnit tortu (aby som to tam nepatlala spachtlou) vsetky co mam doma su velmi uzke tie spicky. Oni su skor na zdobenie nez na take to rovnomerne pokrytie kremom..nejaky typ?

    FRANCUZSKA prikryvka 200x220… zeny prosim vas,otazka za milion: tie kt.mate velku perinu..nejaky grif ako viete pri pretzliekani obliecok kt je kratsia a dlhsia strana…? Ja to vecne navleciem opacne,kratsiu stranu na dlhsiu stranu a pod.😂😂 a potom sa v tom hrabem jak krtko v tuneli..

    KREM z bielej coko a mascarpone..kocky jak to robite? Robievam vzdy klasiku slahacka s mascarpone krem do torty..ale xcem tam dat aj bielu coko..kedy to tam liat? Ako robite vy? Overene aby sa to neviem nezgrclo alebo co..len obycajne roztopit bielu coko a vyliat do kremu ci?

    LARA Bags..nevuete ci niekedy mavaju zlavu na kufre cestovne? Resp nejaky koooodicek keby ktosi cosi?😊

    LASER epilacia chlpkov: baby kt. ste ju podstupili za posledny rok dva..Vydrzalo vam to naozaj? Teda ze po cca neviem pol roka po ukonceni sedeni naozaj nedorastla povodna dzungla?😁 Kolko sedeni ste mali?

    Moja oslavenkyna

    Vyuzili ste niekto ten projekt cez UPSVaR “nestrat pracu vzdelavaj sa”? Aky konkretne kurz ste absolvovali?

    Bzzzzzzzzz

    😂😂😂