rencacaa
6. sep 2017
432 

Testovačka s trend IT UP!

Keď som videla možnosť prihlásiť sa do testovania kozmetiky trend IT UP, tak prvé čo mi napadlo bolo - že kašlať na to, veď nikdy som nič nevyhrala... Ale tak snáď už konečne motyka vystrelí, tak som sa prihlásila aaaa podarilo sa a vybrali má! Jupí!

Veľmi som sa tešila a nevedela som sa dočkať, kedy mi príde balíček. Ale keď som produkty skúsila, bola som dosť sklamaná. Musím povedať že nie som žiadny profesionál v líčení ale asi mám len iné (vysoké nároky?), neviem, každopádne tu je moja recenzia. 

Make Up Camou 2in1 Make up a korektor - odtieň 020

Na prvý pohľad som vedela, že mi bude tmavý, keďže ja som bledokožec aj v lete. Ale aj napriek tomu som ho niekoľko dní skúšala. Ja mám zmiešanú pleť a T zónu musím pudrovať.
+ krytie je dosť vysoké a miestne nedokonalosti stačí prekryť ďalšou vrstvou, netreba k tomu korektor
+ dá sa vrstviť
+ na pleti pôsobí príjemné - nevytvára efekt masky
- po 4 h sa v T zóne lesknem (nezapudrovaná)
Make up celkovo nie je zlý, ale už mám svojho obľúbenca u inej značky. Dávam mu 7/10.

Kontúrovacia paletka - Face contouring set - odtien 020

Takže toto by mala byť kontúrovacia paletka, ale nazvala by som to skôr paletkou líceniek alebo ako.

Prvý odtieň - contour - je síce pekný, teplý, oranžovo-hnedej farby ale má v sebe shimmer, čo mne na konturovanie vadí. Preferujem studenšie odtiene a hlavne matné. Toto by som dala skôr ako lícenku..
Druhý odtieň - glow - je jemne zlatistá farba so shimmerom- tá sa mi páči najviac. Dá sa použiť ako rozjasňovač. Pekne rozžiari pleť.
Tretí odtieň - highlight - je svetlá striebristá farba a je to rozjasnovac, aj pod obocko a do vnútorného kútiku oka je to ok.
Táto paletka by mohla byť vyskladaná inak - prvý odtieň CONTOUR by mohol byť matný a ostatné dva by ostali tak ako sú, tak by bola super. Nerobí fľaky a jednoducho sa s ňou narába. Dávam 7/10.

Očné tiene - The nudes

Na paletku som sa tešila najviac a najviac ma aj sklamala. Na prvý pohľad vyzerala super, tri matné a tri tiene so shimmerom, jeden má dokonca v sebe dosť trblietok. ALE tento produkt ma sklamal asi najviac.

- pigmentácia = na oku sú tiene veeeľmi zlé viditeľné (aj s použitím bázy)
- zle sa vrstvia
- zle sa blendia - robia fľaky

- prášia a opadávajú
Nalíčiť sa s takouto paletkou dá naozaj zabrať a aj to efekt nie je taký aký by som chcela. Navyše mi tam chýba jeden prechodový bledý tieň, tie prvá dva zľava sú zbytočne obidva trblietavé - jeden by som dala matný. Túto paletku si určite nekúpim. Dávam 2/10 - (za tieň číslo 4, ten sa mi najviac páči).

Ceruzka na oči – Metalic

Kajalova vysúvacia ceruzka na oči, na druhom konci má hubku na rozmazávanie. Krásna metalická bronzová farba. Na ruke kreslí fajn, no na oku veľmi zle, je príliš tvrdá. Horná linka s ňou spravená je skoro neviditeľná, dolná linka je na tom o niečo lepšie. Vodná linka sa s ňou nedá urobiť vôbec. Dávam 4/10.

Rúž – Velvet sene – odtieň 020

Rúž s krásnou farbou, na jeseň je úplne ideálna a povedala by som, že sa hodí väčšine žien.
+ farba
+ konzistencia je super, nesuší, nelepí
+ dobre sa nanáša
- vôňa = mne smrdel, neviem či chybný kus alebo to tak má byť
- slabšia výdrž = pitie vydrží no jedlo už nie, čo ale nevadí keďže sa stráca
postupne
Keďže ja preferujem presne takýto typ ružu, tak mi vôbec nevadí, že nedrží ako prikovaný. Dávam 9/10.

Riasenka - MULTIPLYING EYETTENTION

Veľká zahnutá kefka so štetinami. Mám rada zahnuté kefky tak som dúfala že bude dobrá. Ja mám stredné dlhé a mierna vyhnuté mihy.
+ predĺži
+ nedrolí sa a na oku vydrží celý deň
- zlepuje mi mihalnice (aj po otreti kefky)
- nevytáča mihalnice
Táto riasenka má vôbec nezaujala, je taká obyčajná. Záleží od typu mihalníc, niekomu môže sadnúť. Mne nesadla. Dávam 4/10

Lak na nechty – Double volume and shine- odtien 090

Pekná jesenná farba, (pre mňa je to farba surového hovädzieho maska) :D Skvelo sa hodí k rúžu. Ja mám spravené akrylové nechty a lakovala som bez podkladu a bez Top coatu, jedna vrstva stačila, keďže má fakt dobrú pigmentáciu a vydržal mi 5 dní a postupne mi začala z končekov blednúť farba.
+ pigmentácia
+ štetec – veľmi dobrý akoby sa prispôsobil nechtu
+ vydrž
Tomuto laku nemám čo vytknúť, mne sadol. Od trend IT UP mám už jeden lak s matným efektom a ten je tiež super. Dávam 10/10.

Takže toto sú moje dojmy z testovania dekoratívnej kozmetiky trend IT UP. Od tejto značky mám ešte Camou korektor-  ten je výborný a špirálku na obočie ktorá je tiež veľmi dobrá. Každému sadne niečo iné, podľa nárokov a očakávaní. Táto kozmetika je drogérková a dá sa v nej nájsť aj to dobre aj to zlé. Verím že vám moja recenzia pomohla. 😊

#test_dm12

Super clanok, v clanku pises, ze mas svojho make up oblubenca. Mozem vediet akeho?

6. sep 2017

@veronka1234 dakujem 🙂 Mne najviac sedi catrice hd liquid coverage

7. sep 2017

@rencacaa dakujem za odpoved, ten som na zaklade recenzii skusala a mne nejak nesadol 🙂 nepacil sa mi ten finish na mne 🙂

7. sep 2017

@veronka1234 hej ved to ze kazdemu nieco ine sadne, treba skusat 🙂

7. sep 2017

Začni písať komentár...

Odošli