Naše reťazové varenie, alebo Ako dojedáme zvyšky:
Navarili sme špenátik, maslové zemiačiky a vajcia na tvrdo. To bol náš obed. Ostala nám špenátová masa.
Ďalší deň sme k nej vyvarili špagety. Mali sme špenátové špagety s frkom kečupu. Ostali nám ale špagety.
Ďalší deň som spravila tunikové špagety s kukuričkou a smotanou. Ostala nám otvorená konzerva kukurice.
Preto sme si spravili šalát. Nakoľko ho bolo naozaj veľa, tak nám nejaký ostal. Nie veľa,ale ako príloha postačil.
Tak sme dnes mali k šalátu opekané zemiaky so steakmi.
Čo nám ostalo? Mäsko, ešte surové 🙂
Zajtra nebudeme doma, ale do nedele vydržia v marináde steaky a budeme mať super obedík.
Aj vy spotrebujete všetko, alebo sa vám stane že jedlo vyhodíte?