renusssska
15. aug 2020
140 

Nakuknite s nami do našich dvoch týždňov strávenými s dm - babylove

Večer, keď sa mi úspešne podarilo uspať deti, som vzala mobil do rúk a listovala si, čo je nové na Modrom koníku. A tu na mňa zrazu vyskočilo, že sa mám zapojiť do testovania produktov dm. No vravím si, poďme na to, za pokus nič nedáš, ale aspoň skúsim, veď dm milujem 😍 Tak som napísala, čo som mala k danej téme na srdci a odoslala 🙂 Ani vo sne by mi nenapadlo, že sa šťastie usmeje práve na mňa a že ja budem jednou z desiatich žienok, ktoré budú mocť testovať produkty starostlivosti o bruško a hygienu dieťatka. No keď som si našla oznam v pošte s touto dobrou správou, tak sa mi najprv ani nechcelo veriť, že to vyšlo. Veľmi som sa vytešovala, veď mám dvoch drobcov, s ktorými sme si perfektne spestrili nasledujúce dni týmto testovaním. 

O pár dní mi zazvonil telefón a ozval sa tam kuriér, vedela som, že čo mi to nesie 🙂 Bola som úplne nedočkavá, kedy si balík prevezmem. Keď som s ním vošla dnu, tak syn okamžite išiel pátrať, že čo to tu máme, takže som mala pomocníka pri rozbaľovaní. Už aj to bolo veselé - taký bol chutnučký, ako sa tešil z každej jednej veci, ktorú z krabice vytiahol 🙂

Keď sme mali všetko vybalené, tak som mu dala za úlohu vybrať si jednu vec, ktorú chce vyskúšať. Bola to preňho ťažká úloha, ale nakoniec zvíťazil babylove OVOCNÝ PRÍKRM Z HRUŠIEK A SLIVIEK. To ma dosť potešilo, lebo v poslednom čase veľmi slabučko papá a keď aj, tak mu to trvá strašne dlho. No na moje počudovanie mi za malilinkú chvíľočku kričí, že má zjedené. Normálne som nechápala. Nestihla som ani naložiť pračku. Inokedy počas jeho jedenia stíham aj povysávať a dlážky umyť 😅 Tak si myslím, že toto hovorí samo za seba, a teda tento príkrm hodnotím veľmi, veľmi pozitívne. Už z neho máme narobené zásoby do budúcna.

Druhú vec, ktorú si vybral (dosť ma to prekvapilo, že si ten nezvolil ako prvý 😅), bol 100 % JABLKOVÝ DŽÚS babylove. Keďže džús mal 2x v živote, a to raz na narodeniny a raz za odmenu za turistiku, tak bol veľmi spokojný so mnou, že som mu ho dovolila 😁 Samozrejme, že mu chutil, chcela som nám spraviť peknú naaranžovanú fotečku s džúsikom na teraske, ale kým som našla slamky a priniesla poháre, bolo po ňom 😅 S mojím manželom ho vypili rovno z fľaše.

Mňa okrem iného potešilI babylove 3-VRSTVOVÉ PAPIEROVÉ UTIERKY - doma ich mávame a už som ich potrebovala aj doplniť do zásoby. Tieto mám fakt rada, pretože sú veľké a pevné, čiže sa pri vyťahovaní netrhajú, sú jemné a fakt super savé. Toto je must have každej domácnosti 😉 Vždy ich má človek po ruke. Napríklad starší si už sám vytiahne vreckovku a vyfúka si nos, keď má nádchu 🙂 Alebo keď sa niečo rozleje, netreba hľadať handru, ale stačí vytiahnuť vreckovku a poutierať - takže za mňa fakt super 🙂

KOZMETIKU babylove ULTRA SENSITIVE som vyskúšala na oboch detičkách - na trojročnom a trojmesačnej 🙂 Syn má atopickú pokožku, ktorú máme, našťastie, už pod kontrolou, a preto som so skúšaním kozmetiky začala hneď na začiatku testovania, aby som za tie dva týždne vedela zhodnotiť, čo na to jeho citlivá pokožka 🙂 A hodnotím teda veľmi pozitívne, keďže sa uňho neprejavila žiadna reakcia, podráždenie, nič 🙂 Tieto výrobky sú úplne bez vône s jemným zložením... Teda jedine ŠAMPÓN má takú jemnulinkú príjemnú vôňu.

VLHČENÉ UTIERKY som používala aj doteraz, presne tieto isté, ale milo prekvail praktický box, v ktorom sú uložené 🙂

VATOVÉ TYČINKY DO UŠÍ sú najväčšia topka 👌 Malinkej sa už nebojím čistiť ušká ani nos a starší sa už obriadi sám a nemusím sa báť, že si ublíži.

KRÉM PROTI ZAPARENINÁM sa nám pri malinkej tiež osvedčil, má aj takú konzistenciu, ktorú mám pri týchto krémoch rada.

UMÝVACÍ BALZAM sa mi páči preto, že ním dieťatko nielen umyjem, ale po utretí som mala pocit, akoby som ich niečím natrela - mali takú jemnú, akoby hydratovanú pokožku (teda aj ja 😁 tak trocha som si ho privlastnila).

DEZINFEKČNÉ VLHČENÉ UTIERKY mám hodené v kabelke stále a nie nielen odkedy je korona, ale už keď sa nám narodil syn. Drhla som nimi všetko, čoho sa niekto okolo neho chytil. Ale je to super aj vtedy, keď ideme na nákup... Preutieram tie časti vozíka, ktorých sa dotýkame a mám z toho trocha plepší pocit.

DETSKÝ ZÁSYP si začnem kupovať 😃 Nikdy mi nenapadlo, že by som si ho kúpila, ale teraz v lete som ho začala dosť využívať na stehná, ktoré sa mi treli o seba, keď som mala sukňu či šaty (ehm... veď to poznáte 😁), no a dcérke ho tiež dávam na hurečky pod krkom, lebo vkuse to tam mala červené, zaparené a super nám zásyp pomáha.

OŠETRUJÚCIM A MASÁŽNYM OLEJOM som dcérke spravila malý Wellnesík s masážou a jej výraz hovorí asi za všetko 🙂 Spokojnosť.

ČISTIACE VATOVÉ TAMPÓNY som predtým nepoznala, ale už som si tiež pokúpila zopár kusov do zásoby. Doma utieram malú po prebaľovaní už len tými. Zvykla som vlhčenými utierkami, ale tie si nechávam už len na cesty, návštevy a podobne...

Tento REPKOVÝ OLEJ som používala pri synovi do príkrmov a o 2 mesiace ma to čaká znova, takže super, teším sa, že ho už budem mať pripravený 🙂

JAHODOVÉ ČIPSY zvykneme kupovať, lebo sú výborné. Ja si ich zvyknem prihodiť aj do jogurtu alebo cereálii 😊

OVOCNÝ ČAJ sme si spravili v deň, keď u nás lialo ako z krhly a vznikol z toho príjemný filmovo-čajíkový večer.

OBILNÁ KAŠA sama o sebe moc neohúrila, ale pridaním džemu bola už omnoho lepšia 🙂 O dva mesiace začíname s príkrmami so slečnou, tak uvidíme, čo na ňu povie ona 🙂

BIO OVOCNÁ TYČINKA JABLKO - ARÓNIA patrí k produktom, ktoré môj syn volá “iné ham”, to znamená nejaká maškrta 🤣 Stihla som odfotiť len obal, tak zrejme môže byť.

Touto cestou by som sa chcela veľmi pekne poďakovať dm za túto možnosť, bola to pre nás veľká zábava a super sme si tieto dva týždne užili. Verím a dúfam, že ešte niekedy sa takéhoto testovania budeme môcť zúčastniť 🙂 

S pozdravom 

dm, nech sa vám darí minimálne tak, ako doteraz...

#test_dm27  #recenzia 

#test_dm29

Začni písať komentár...

Odošli