rybarik1
30. dec 2018
131 

5 dôvodov, prečo umiestniť nástenku do vašej izby či pracovne.

Možno si to niekedy ani neuvedomujeme ale veci či predmety ktorými sa obklopujeme veľmi zásadným spôsobom ovplyvňujú náš život. Dnes by som vám chcel v tomto článku uviesť 5 rozumných dôvodov, prečo by ste si mali do blízkosti svojho pracoviska alebo kancelárie či izby umiestniť praktickú nástenku, pomocou ktorej si budete vedieť presne zorganizovať svoje pracovné či školské povinnosti a zároveň si nezahádzať svoj stôl papierikmi a organizérmi. Myslím si že na žiadnom stole nie je dosť voľného miesta na všetky potrebné veci ktoré sú nevyhnutné k vašemu podnikaniu či práci.

 

1. Nástenka vám ušetrí veľa miesta na pracovnom stole.

Predstavte si že hromadu vecí z vašeho pracovného stola jednoducho umiestnite na stenu. Pripevniť sa dajú jednoduchými špendlíkmi a vy už nebudete mať viacej starostí s ich neustálym prekladaním a listovaním v zložkách dokumentov. Teraz budú všetky papiere na jednom mieste upevnené v praktickom euroobale alebo papierovej zložke.

2. odteraz už nezabudnete na žiadny dôležitý termín vašej dôležitej schôdzky.

Predstavte si že sa Vám úplne vybije mobilný telefón a už Vás neupozorní na dôležitý termín obchodnej schôdzky, skúšky alebo čas kontroly u doktora. Garantujem Vám že keď si prilepíte papierik na nástenku ktorú máte neustále pred očami. Určite na nič nezabudnete.

 

3. Viete vlastne čo je des za deň? 

Možno trochu hlúpa otázka ale garantujem Vám že v pracovnom zhone sa niekedy naozaj budete musieť zastaviť a porozmýšľať že čo je do kelu dnes za deň. Utorok či už streda? To je vlastne jedno. Bude stačiť jeden pohľad na praktický kalendár zavesný na vašej nástenke mape sveta, a ihneď budete v obraze. Praktický tip: Nástenka mapa sveta vám nahradí stieraciu mapu sveta. Miesta ktoré ste navštívili jednoducho označíte obyčajným farebným špendlíkom.

4. Je prach  váš úhlavný nepriateľ?

Či chceme alebo nechceme, neustále sa pohybudeme v prašnom prostredí. Prach je stále okolo nás. Máte papiere porozhadzované po stole? máte veci horizontáne poukladané na poličkách? Ak áno prach vám na ne bude neustále sadať a nikdy sa ho nezbavíte. Zvisle ,,povešané,, dokumenty na vašej praktickej nástenke touto ,,chorobou,, určite trpieť nebudú.

5. Málo v práci myslíte na svoju rodinu?

Ak v práci alebo doma málokedy myslíte na vašich blízkych ktorí sú od vás na míle vzdialený častokrát po celý týždeň, mesiac či niekedy aj rok, mám pre vás dobrú správu. Umiesnite si na vašu nástenku zopár fotografií na ktorých ste spolu, a budete ich mať neusále na očiach. Pokiaľ máte tvorivých synovcov či neterky, zaveste si na vašu praktickú nástenku ich kresbičký či výtvory a určite budú neustále vo vašich srdciach.

Ak som vám trochu pomohol a presvedčil som vás aby ste sa začali porozhliadať po nejakej tej nástenke, alebo som vám týmto článkom vyčaril

úsmev na tvári, je to pre mňa tá najkrajšia odmena. Tak čaute a do skorého ďalšieho článku :D

Začni písať komentár...

Odošli