rybarik1
18. dec 2017
323 

Tipy na darček pre muža

Vianoce sú už za dverami, pečivo vyvoniava skoro v každej domácnosti a ľudia sa naháňajú o čosi viac. Chodia z jedného obchodu do druhého a hľadajú vhodné darčeky pre svojich najbližších. Ak patríte k tejto skupine aj vy a ešte stále nemáte kúpené darčeky pre svoju rodinu a priateľov, prinášame vám zopár typov pre darčeky na poslednú chvíľu.

Vždy ťažšie je kupovať darčeky pre muža,a preto vám ako prvé prinášame práve tri typy na darčeky pre NEHO.

1.Literatúra

Jeden z darčekov, ktorými nikdy nič nepokazíte je kniha. Je to najlepší prostriedok na zistenie nových informácií, obnovovania si gramatiky aj keď ste už nejaký ten piatok mimo školy a samozrejme čo je najdôležitejšie oddychu. Preto je už iba na vás ako daného človeka, ktorému má darček poputovať poznáte, a teda aký žáner kníh mu vyberiete. Ak sa v tom úplne neorientujete tu je pár typov na bestsellery tohto roku.

 Pre milovníkov detektívok s trochu drsnejším a pozadím je určite zásahom do čierneho spisovateľ Jo Nesbo. Každá jeho kniha stojí za prečítanie ale jeho najhorúcejšou novinkou je  Smäd. Je to pokračovanie o úspešnom vyšetrovateľovi Harrym Hollovi ktorý sa stretáva s nezvyčajnou príčinou smrti. Vampirizmom.

História. V dnešnej literatúre nájdeme knihu asi už o každom historickom období alebo medzníku. Stačí už len zistiť ktorá udalosť alebo osobnosť je danej osobe najbližšia. Nás konkrétne zaujala kniha „Dejiny písané vodkou“ od významného spisovateľa Marka Lawrenca Schrada, ktorá ponúka šokujúci pohľad Ruské dejiny a tak obľúbenú ruskú tekutinu- vodku. Dozviete sa  tu akým spôsobom zamiešala karty v najkontroverznejších časom tejto superveľmoci. Dajte čitateľovi ako vianočný darček lampičku na čítanie a uvidíte ako ho poteší.

Ak si myslíte že váš partner, priateľ, otec alebo dedko nerád číta, možno ešte len nenašiel tú správnu knihu ktorá by ho zaujala. Veľká kniha krížoviek na dlhé zimné večery, kniha  bodybuilderov pre mladšie ročníky či autobiografie slávnych športovcov ktorý vám odhalia tajomstvo ich úspechu.

Pre mladšie ročníky je skvelý typ audiokniha krotú môžu počúvať aj v aute alebo e-kniha ktorú môžu čítať kdekoľvek a kedykoľvek.

Žánrov a zaujímavých kníh je nespočetne veľa, preto len stačí chvíľka času na vybratie tej správnej a najlepší darček je na svete.   

2.Poukážka

Je všeobecne známe že muži veľa pracujú ale málo oddychujú, preto náš ďalší typ je darček ktorý ich donúti oddychovať. Poukážka na masáž, poukážka do wellnesu alebo poukážka na víkendový pobyt. Pre adrenalínové typy je množstvo ponúk napríklad na zoskok z mosta alebo let balónom. Čo neodlúčiteľne patrí k Vianociam? Samozrejme že jedlo a preto každá lepšia reštaurácia ponúka poukážky na gurmánsku večeru s viacerými chodmi, ktorá určite poteší každého milovníka dobrého jedla.

 3.Elektronika

V dnešnej dobe je obrovské množstvo elektronických vychytávok ktoré nám uľahčujú život, a preto veríme že tú svoju si nájde každý. Dajte darček skvelý doplnok k mobilu alebo k PC a uvidíte ako sa obdarovanému rozžiaria oči.

O klasických elektronikách ktoré sú našou každodennou súčasťou, ako sú smartfóny alebo televízia,  nemusíme hovoriť ale nás zaujali doplnky k týmto zariadeniam.

Bezdrôtové slúchadlá ktoré si spárujete so svojím telefónom uľahčia život nejednému dospievajúcemu chalanovi. Rádio ktoré si pripevníte do sprchy a navolíte si tam obľúbený zoznam piesní tiež spríjemní vašu každodennú rutinu.

Vo všetkých troch kategóriách môžete nájsť  cenovo-dostupné, ale aj trochu drahšie darčeky, vďaka ktorým sa budú vaši blízky cítiť šťastne a výnimočne.     

Začni písať komentár...

Odošli