rybarik1
10. dec 2017
125 

V čom ponúkať koláčiky pre hostí?

Každý z nás už zaiste zažil ten ,,nával,, návštev počas vianočných sviatkov. Rodinný príslušníci či priatelia sa vo vašej obývačke striedajú, koláčiky a zákusky ubúdajú a pochvaly na kuchárku naopak pribúdajú. Každá gazdinka má pripravené sladké špecialitky ktoré rada ponúkne svojim hosťom. V dnešnom článku by sme ale chceli zdôrazniť práve spôsob podávania týchto dobrôt. Každý vieme že výzor predáva a takisto tvar ,vôňa a farba zákuskov v kombinácií s peknou táckou alebo podnosom prinesú krajší vizuálny aj chuťový zážitok.

 

Nádherné podnosy v tvare vianočnej hviezdy sú určené predovšetkým na suché koláčiky či sušené ovocie. Veľkosť a tvar môžete prispôsobiť požadovanému druhu a veľkosti vami pripravených dobrôt. Prírodná farba určite vynikne nielen na štedrovečernom stole.

Tácka v tvare stromčeka je určite vhodná na podávanie koláčikov práve počas vianočných sviatkov. Krásne Vianočné farby sú jemne zladené a čo je hlavné, táto tácka je vyrobená z kovu a preto je vhodná na podávanie aj zákuskov, chlebíčkov, či jedál od výmyslu sveta. Ak sa náhodou zašpiní tak ju jednoducho umyjeme buď nasucho s papierovou handričkou, alebo pod prúdom teplej vody v kuchyni.

Tak tento podnos má naozaj univerzálny motív. Srdiečka. A to nie hocijaké srdiečka. Jemné prírodné farby mu určite neublížia ale naopak. V kombinácií s chutným pokrmom či zákuskami určite vynikne nielen počas vianočných sviatkov ale aj počas bežného roka pri každej príležitosti.

Sklo. Vďačný to materiál. Krásny, priehľadný, okrášlený ornamentami. Jeho jedinou nevýhodou je jeho krehkosť. Pri manipulácií s touto táckou si budete musieť dávať pozor aby sa nerozbila. Univerzálna tácka ktorú môžete používať počas celého roka. Ľahko sa umýva a tak cukríky, želé alebo zákusky jej určite neublížia.

Začni písať komentár...

Odošli