rybarik1
12. dec 2017
335 

Vyrobte si menovky na vaše darčeky

Ahojte priatelia. Dnes by sme vám chceli priniesť zopár typov na výrobu originálnych ozdobných menoviek na darčeky. V kreativite sa predsa medze nekladú a práve preto je tu miesto práve na rôzne nápady a triky. Menovka na darčeku zároveň môže pôsobiť aj ako dekorácia. Poďme si teda spoločne ukázať, čo všetko sa dá vymyslieť. 

Menovka v tvare srdiečka vystrihnutá z látky pekne ukáže na šnúročke alebo prilepená napevno lepiacou hmotou k stuhe alebo balíčku. Ručne ušité srdiečko vyplnené vatou je naozaj skvelým nápadom. Na srdiečko môžeme vyšiť napríklad iniciály. 

Papierovú menovku si môžeme vystrihnúť s tvrdeného papiera alebo kartónu na ktorý nalepíme z obidvoch strán ozdobný papier alebo motív ktorý si vopred navrhneme a vytlačíme na tlačiarni. Výroba menovky z papiera je veľmi jednoduchá a nezaberie nám toľko času ako výroba z ostatných materiálov.

 Ako sa môžeme presvedčiť, drevo je skvelý a vďačný materiál, s ktorým môžeme vymýšľať naozaj donekonečna. Aj z malého kúsku drievka doštičky či konáriku môžeme vytvoriť skvelé drevenné menovky alebo dekorácie hocijakého tvaru. Lak alebo farba dodá výtvoru ten správny ,,šmrnc,, . Drevo je materiál do ktorého môžeme dlátkom vyrezať iniciály alebo meno. Ak máte skúsenosti s vypaľovaním do dreva môžete ich aplikovať aj v tomto prípade.

Samozrejme že toto nie je ani zďaleka všetko. Na výrobu originálnych menoviek na vaše darčekymôžeme použiť aj mnohé iné materiály od kovových plieškov až po rôzne plasty či dokonca modelárske hmoty. Sme radi ak sa vám článok páčil a určite budeme pracovať na ďalšom. Prajeme pekný deň.

Začni písať komentár...

Odošli