sarahpeig
5. apr 2017
76 

Detský plastický chirurg

Dobrý večer, 

prosím Vás, chcem sa spýtať či nepoznáte nejakého dobrého detského plastického chirurga. Dieťatu chceme dať odstrániť hemangion z tváričky, zároveň by sme mu chceli dať urobiť na tom mieste aj plastiku. Môže byť chirurg aj mimo Slovenska. Dieťatu je 15 mesiacov. Za každú radu ďakujem.

Môj syn chodí na kontroly k pánovi prof.Košťalovi je to zručný operatér a je veľmi milý, má vyšší vek cez 70 ale je fakt skúsený. Ak nebude operovať aj nie on určite odporučí pre vaše dieťatko toho najlepšieho. Keďže svoji dobrí operátori sa poznajú. Robí v Ružinove a každý deň po 13 alebo po 14 tej má konzultácie, nemusíš sa ani nejak špeciálne dohadovať s nimi stačí možno predtým zavolať sestrám. Deti berú prednostne a keď práve neoperuje( v zmysle, že sa pretiahla doba operácie) ide to šup šup. A neodporúčam ti chirurga na Kramárov na detskéj fakultnej. MUDr Banský.

5. apr 2017

Môžem sa spýtať? Ja som to zadala správne? Ako článok? Alebo som to mala zadať ako krátku správu? Som tu nová a neviem čo a ako.

5. apr 2017

@sarahpeig urcite to zadaj ako spravu, mozes to jednoducho okopirovat a vlozit pod svoj blog 🙂 a ked chces niekomu presne odpovedat, tak,, za paci sa mi,, ked podrzis kurzor tak ti vyskoci aj odpovedat, hod si to teraz na plochu alebo ja ti to hodim a takisto to mozes aj dat do fora, urcite sa ti ozvu viacere maminky

6. apr 2017

Moju dcéru operoval Dr. Babala v BA, vrelo odporúčam veľký odborník a milý lekár

6. apr 2017

@sarahpeig ako spomenula maminka
@matullienka mudr.Babala (ord.ma na kramaroch) ..je 👍 a velmi prijemny clovek

6. apr 2017

@ballenka Ďakujem za rady, idem to vyskúšať dať do fóra.

9. apr 2017

Všetky verzie ponúkajú len MUDr babalu😂

9. apr 2017

A máš upozornenia, už hore a baby ťa volali do fóra o hemangionoch

9. apr 2017

Začni písať komentár...

Odošli