saska.j
5. máj 2017
216 

Zázrak menom sedmokráska

Odkedy sa spustilo testovanie s koníkom, skoro stále som sa zapájala a ani raz ma nevybrali, až do toho osudného dňa keď mi prišla správa, že práve mňa vybrali do testovania séra na vrásky. Povedala som si, jééj konečne sa po dlhej dobe šťastie usmialo aj na mňa a niečo som "vyhrala". Každý deň som túžobne očakávala kuriéra s balíkom až som sa dočkala :D, zaspievala som si aj známu pesničku od Bambuľky, len namiesto stuhou previazanej krabice prišla krabica so sérom. Najvačšiu radosť mala asi moja dcérka z tých polystyrénových výplni :D

Najskôr sa chcem poďakovať Modrému koníku a firme Manufaktura, že si ma vybrali na testovanie séra na vrásky. Ďakujem. 

A teraz vám napíšem moju recenziu na testovanie séra. 

Test:Anti-aging sérum na okolie očí a pier so sedmokráskou, Q10, kyselinou hyalurónovou. Výrobca uvádza že je to vraj jedinečné omladzujúce, hydratačné, spevňujúce a revitalizačné sérum na okolie očí a pier s bohatým komplexom aktívnych látok účinne znižuje výskyt vrások a prináša okamžitý aj dlhodobý liftingový účinok, napomáha spomaliť starnutie pleti a spevňuje. 

Hoci mám len 29 rokov ale mimické vrásky sa začali objavovať aj na mojej tvári. Nikdy som sa nejako extra nestarala o pleť, používala som len denný a nočný krém, takže prvýkrát som skúšala takéto sérum, keďže moja pleť je citlivá a po vyskúšaní niečoho nového sa hneď dostavila reakcia, povedala som, že veď keď ma už vybrali tak to skúsim a ostala som milo prekvapená. 

Obal: sérum je zabalené v peknej krabičke, na ktorej sú kvietky sedmokrásky, samotné sérum je v aplikátore s kovovým zakončením, ktorým sa nanáša a zároveň aj masíruje pokožka. Mínus je, že tam nie je žiadny obrázok ani návod ako sa to používa a keďže ja som takéto niečo mala prvýkrát tak to bol trošku problém, ale zvládla som to aj keď s ťažkosťami :D

Vôňa: Nemám rada ak sú krémy veľmi parfumované, ale toto sérum ma zasa milo prekvapilo, vôňa je príjemna, nevtieravá. 

Nanášanie: Mínusom je, že tam nie je žiadny obrázok ani návod ako sa to používa a keďže ja som takéto niečo mala prvýkrát, tak to bol trošku problém, ale zvládla som to, aj keď s ťažkosťami :D Neviem aká je konzistencia pri iných sérach ale u tohto séra ma potešilo, že celkom rýchlo vsiaklo do pokožky. 

Záver: Toto sérum má viac plusov ako mínusov, cena je prijateľná, je vhodný aj na citlivú pokožku, moja pleť po používaní vyzerá lepšie, síce vrásky nezmizli úplne, ale kruhy pod očami áno.

Aj keď testovanie skončilo, tak aj naďalej ho používam a začala ho používať aj moja mamina a tiež si ho pochvaľuje :D Takže za seba ho odporúčam a určite vyskúšam aj niečo iné z tejto značky.

Ešte raz ďakujem Modrému koníku a Manufakture.

#test_manufaktura

Začni písať komentár...

Odošli