schvarzy
8. sep 2017
90 

Testujeme AMILK Bifido 2

Testujeme mliečko AMILK

O tomto mliečku som veľmi málo počula, keď sa mám priznať ani som ho moc nepoznala, ale keďže rada skúšam nové, veľmi ma potešilo, keď som bola vybraná na testovanie. 

Domov nám ujo kurier doniesol štyri škatule. Keďže predtým pil Oliverko iné mliečko Amilk som zavádzala postupne. Najprv som zmiešala jeho pôvodne mlieko s Amilkom v pomere 1:1 a po dvoch dňoch sme prešli úplne na Amilk. 

Čo som si všimla na začiatku je, že fľaša po Amilku vôbec nie je zanesená špinavá, lepkavá ako po iných mliekach ale po vypití v nej nezostalo žiadne prilepené mliečko, čo hodnotím veľmi pozitívne, lebo fľašu som veľmi rýchlo a ľahko umyla. Môj druhý postreh bola biela naberačka, čo už tak pozitívne nehodnotím, keďže malému robím mliečko hlavne v noci vždy som ju mala problém nájsť nakoľko som musela dobre zaostriť. :D  

Malému mliečko veľmi chutilo, zo začiatku bol prekvapený z chuti, nakoľko mliečko čo sme pili predtým nebolo také sladké. Fľašku vždy vypil celú, čo ma veľmi potešilo, lebo predtým zvykol nechávať mliečko.  

Vysoko pozitívne hodnotím zmenu stolice, vďaka probiotikám obsiahnutým v mliečku. Malému sa pekne upravila. Kakal hustejšie a všimla som si, že ho ani nebolelo bruško, čo sme zvykli mať večer hocikedy problém. Malý sa zvykne budiť na mliečko v noci 2x, pri Amilku sa viackrát zobudil iba 1x a takto

Jeho bruško bolo sýte a spokojné. 

Veľmi chválim, že mliečko sa dá jednoducho objednať cez stránku Dr. Max, alebo v lekárni Dr. Max, ktorá sa podľa mňa nachádza skoro každému po ruke, to že mliečko ma veľmi dobrú cenu a aj to, že ak máte kartu Dr. Max môžte zbierať body a neskôr si uplatniť zľavu.

Mliečko obsahuje kvalitny počert vitamínov a dôležitocýh stopových prvkov a malému natoľko zachutilo, že zostávame pri používaní tohto mliečka určite do troch rokov a možno aj dlhšie, ak bude chcieť mliečko piť. Za mňa odporúčam. Bola som spokojná ja ako mama a aj drobec.

#test_amilk

Začni písať komentár...

Odošli