2 / 2
    Pozor na predajcov s anonymným nickom

    To je odlomene a to spinave???

    16. jan 2013

    aj ten cerveny hacik tusim :-/

    16. jan 2013
    Komentár bol odstránený

    @mirkave
    @moncika15 áno, všetky tri majú odlomené háčiky ten štvrtý na spodu nepasuje do sady, takže nemožem z nich vytvoriť vláčik. A vraj "hračky neboli poškodené" mi tvrdí aj po tom, čo som jej poslala tieto detailne zábery.

    16. jan 2013

    kolko si za to dala? :-/

    16. jan 2013

    Predaj za cenu klamania a zavadzania je chory ☹

    16. jan 2013

    @moncika15 Už ani neviem, nie veľa vyhodené peniaze mi nevadia, ale aj napriek tomu, že som jej to odfotila hneď po prevzatí zásielky, za klamárku označila ona mňa. Existuje kupujúca, čo by hodiny vysedávala na bazáre, objednávalaveci a keď prídu, tak vypisovala, pýtala peniaze spať, balilananovo balík a šlapkala na poštu- tovar vrátiť a to vše pre pár centov?...no ja poznám aj lepšiu zábavu pre pár centov.

    16. jan 2013

    @mirkave Najhoršie, že za klamárku označila ona mňa, aj napriek tomu, že som jej to odfotila hneď po prevzatí zásielky.

    16. jan 2013

    ako sa volala predavajuca? nech sa jej viem vyvarovat ... je to smutne :-/

    16. jan 2013

    @moncika15 jej nick je: xxxxxnnnnn a meno viem len z mailu (Lucia Galvánková) kam mi posielala fotky ponúkaných hračiek. No na balíček napísala svoje meno a adresu a tiež PSČ tak nečitateľne, že je jasné, že veľmi dobre o stave hračiek vedela.

    16. jan 2013

    Otras ☹

    17. jan 2013

    predavajuca sa moze hambit !!! taky vlacik by som uz nikomu ani nedarovala, nie ze este predala ... vhodny tak akurat na vyhodenie ☹

    25. jan 2013

    @mauzos Presne toto som si povedala! A pred kupou som jej zdoraznila, že chcem na "spájanie" vlacik, ze moj syn rád spája. Keď mi to prišlo, skoro som odpadla a hneď ako som jej napísala spravila klamárku zo mňa.

    25. jan 2013

    dnešná skúsenosť s dotyčnou nie je síce z predaja, ale nahlásila bezdôvodne môj príspevok ohľadom výskumu k diplomovej práci a dala to na zmazanie medzi kadejaké divné reklamy a bezduché spamy, takže evidentne má problém sama so sebou... a v tých jej hodnoteniach každého, kto s ňou nesúhlasil a kladne ju neohodnotil, označila za klamára. presne tak ako aj Vás.

    6. mar 2015