icon
57 / 101
melanzane alla Parmigiana
avatar

jej. To vyzera uzasne. Baklazan mam velmi rada. Nepridas aj receptik? Vdaka. 🙂

Odpovedz
5. apr 2013
avatar

Sissi, tak s tymto si ma dostala..... jeden baklazanik mam v chladnicke, ale na toto bude asi malo 🙂

Odpovedz
5. apr 2013
avatar
sissi33
autor

@lucky14
@brnka
recept
3 veľké baklažány
500 gr. z paradajkovej omáčky
3 veľké mozzarella
150 gr parmezán
soľ
korenie
bazalka niekoľko lístkov bazalky
postup
nakrajame baklazan na kruzky a osolime nechame vsrebat medzitym si pripravime paradajkovu omacku olupane paradajky s plechovky alebo cerstve rozmixujeme dame do hrnca a s par listkami bazilika sol olej a cierne korenie mozarelu nakrajame na kruzky a parmezan nastruhame dame na grill na kruzky nakrajany baklazan pripravime si plech a na spodok dame omacku potom naukladame baklazany mozarelu a parmezan takto vyplnime cely plech navrch dame mozarelu a parmezan par kvapiek olivoveho oleja a dame piect do truby
na 200c na 30 minut
🙂

Odpovedz
5. apr 2013
avatar

@sissi33 dakujem. Prosim Ta najskor si ten baklazan grilovala alebo surovy ide na plech? Asi je uz neskoro vecer ale som to celkom nepochopila?

Odpovedz
5. apr 2013
avatar
sissi33
autor

@lucky14 ano treba ugrylovat najprv baklazan

Odpovedz
5. apr 2013
avatar

Toto sa chystám pripraviť ... Mnam 🙂 . Si zlata ze dávas recepty.

Odpovedz
11. apr 2013