aj mne prosím, ďakujem 🙂
aj ja si prosim, dakujem🙂
@simonka16
@aja888
recept
(cesto borlengo):
- 1uovo
- 0,9 litrov vody
- 200 g hladkej múky
- Pol lyžice olivového oleja
- Soľ
na potretie
- 150 gramov masti
- 1 strúčik cesnaku
- Rosmarin
Strúhaný parmezán
klobasa
cesto
Zmiešajte suroviny a pridavajte pomaly vodu , aby sa zabránilo tvorbe hrudiek vznikne nam riedke cesto
na panvicu dame sadlo cesnak nakrájanu klobásu kúsok nasekaného rozmarínu a spolu osmazime
pripravime si panvicu dame mast a nechame dobre rozohriat
pomiesajte zmes dobre pred naliatím, pretože to bude mať tendenciu neustále hustnúť pokvapkajte cesto na panvicu pozor pecieme na slabom ohni
Otočte borlengo iba vtedy, keď sa opecie na prvej strane. Je veľmi ľahké pochopiť, kedy treba pretocit pretože borlengo sa odlepi ked je upecene
ochutime omackou a nastruhanym parmezanom
@grigermari uz som pridala 🙂
co to je uovo prosim?
zajtra vyskusame🙂dakujem
Receptik nemas prosim ta ?🙂