79 / 101
    Torta ricotta e babà al cioccolato e caffè

    no nehnevaj sa...už od včera nejem sladké..a ty sem dáš toto? no to je pekný podraz 🙂 🙂

    24. mar 2014

    Ja by som aj recept privitala 🙂 Ja nejem sladke uz asi 3 tyzdne uplne neuspesne 🙂 🙂 🙂

    24. mar 2014

    @lienka_1...tak ten bol dobrý 🙂 🙂

    25. mar 2014

    tak na toto si prosim recept aj ja...vyzera to bombasticky

    5. apr 2014

    Sissi33 Poprosim recept

    8. máj 2014
    19. jan 2015
    sissi33
    autor

    @lienka_1
    @gabby9
    @mona333

    na pripravu cesta potrebujeme

    Múka 200 g
    maslo 80
    praskovy cukor 20
    Droždie 10
    225 g vajicka
    Sol 4 g
    kakao15 g
    cokolada na varenie35 g
    postup
    urobime si cesto z múky, praskovy cukor, kakao a kvasnic vsetko miesame a zacneme pridavat vajicka pokým hmota nie je hladká potom pridať zmäkčené maslo, potom soľ a nakoniec čokoládu nakrajnu na kusky cesto dame do formy vymastenej s maslom, potom nechajte kysnúť pri 26 ° C po dobu asi 2 hodiny.
    Na konci piecť pri 170 ° C Vyberte z rúry, nechajte vychladnúť vo formách a vybrat von.

    na poliate cesta
    pripravime sirup s teplou vodou, cukor, instantné kávy v prášku. Nechá sa vylúhovať 15 minút, potom sa prefiltruje s jemným sitom.este v teplom sirupe namacame cesto a potom nechavame odtiect .

    Pripravime si čokoládovu penou s kávou
    Zmiešajte espresso a rozpustné, cukor a žĺtky. v mikrovlnnej rure dame na 85 ° C steplit a potom miesame mixerom pridáme zmäknute maslo roztopenu teplu čokoládu Nakoniec zmiesame so šľahačkou zmes dame do chladničky.

    na tvarohovu mousse
    Zmiešajte žĺtky, vanilku, vodu a cukor. zohrejte v mikrovlnnej rúre, teplota 85 ° C, a potom mixujeme do vychladnutia pridame tvaroh a želatínu hrozienka namočené v teplej vode,pridame slahacku na zjemnenie kremu a dame do chladnicky
    zoberieme si formu na tortu a cesto namocene v kave prerezeme nozom na polovicu a ukladame na spodok formy
    potom potrieme tvarohovou plnkou a potom cokoladovou formu ukoncime s cestom nie kremom potom dame do mrazaku a navrh dekorujeme slahackou

    19. jan 2015