Ja by som aj recept privitala 🙂 Ja nejem sladke uz asi 3 tyzdne uplne neuspesne 🙂 🙂 🙂
@lienka_1...tak ten bol dobrý 🙂 🙂
tak na toto si prosim recept aj ja...vyzera to bombasticky
Sissi33 Poprosim recept
na pripravu cesta potrebujeme
Múka 200 g
maslo 80
praskovy cukor 20
Droždie 10
225 g vajicka
Sol 4 g
kakao15 g
cokolada na varenie35 g
postup
urobime si cesto z múky, praskovy cukor, kakao a kvasnic vsetko miesame a zacneme pridavat vajicka pokým hmota nie je hladká potom pridať zmäkčené maslo, potom soľ a nakoniec čokoládu nakrajnu na kusky cesto dame do formy vymastenej s maslom, potom nechajte kysnúť pri 26 ° C po dobu asi 2 hodiny.
Na konci piecť pri 170 ° C Vyberte z rúry, nechajte vychladnúť vo formách a vybrat von.
na poliate cesta
pripravime sirup s teplou vodou, cukor, instantné kávy v prášku. Nechá sa vylúhovať 15 minút, potom sa prefiltruje s jemným sitom.este v teplom sirupe namacame cesto a potom nechavame odtiect .
Pripravime si čokoládovu penou s kávou
Zmiešajte espresso a rozpustné, cukor a žĺtky. v mikrovlnnej rure dame na 85 ° C steplit a potom miesame mixerom pridáme zmäknute maslo roztopenu teplu čokoládu Nakoniec zmiesame so šľahačkou zmes dame do chladničky.
na tvarohovu mousse
Zmiešajte žĺtky, vanilku, vodu a cukor. zohrejte v mikrovlnnej rúre, teplota 85 ° C, a potom mixujeme do vychladnutia pridame tvaroh a želatínu hrozienka namočené v teplej vode,pridame slahacku na zjemnenie kremu a dame do chladnicky
zoberieme si formu na tortu a cesto namocene v kave prerezeme nozom na polovicu a ukladame na spodok formy
potom potrieme tvarohovou plnkou a potom cokoladovou formu ukoncime s cestom nie kremom potom dame do mrazaku a navrh dekorujeme slahackou
no nehnevaj sa...už od včera nejem sladké..a ty sem dáš toto? no to je pekný podraz 🙂 🙂