sladkasue
10. jan 2016

Detské termooblečenie

Veľkosti sú vyrábané ako dvojčísla: 104 až 158

Detský termo nátelník / spodky sú vyrobené z najmodernejšieho druhu nylonového vlákna SUPPLEX - novodobé antibakteriálne a antimykotické vlákno so zložkou SANITIZED, ktorá slúži na zníženie telesných pachov, vytvorené na báze prírodných surovín s doteraz najlepšou termoreguláciou vôbec (v lete chladí, v zime hreje). Je mäkšie, ľahšie a odolnejšie než bavlna a 7x rýchlejšie schne. Je vhodný aj pre citlivú pokožku dieťaťa.
Materiál: 65% Polyamid (TACTEL), 30% SUPPLEX, 5% Elastan (LYCRA)

tactel_logo.jpg
TACTEL® je vysokokvalitné polyamidové vlákno s extrémnou elasticitou, napriek ktorej si zachováva svoj tvar a farbu. Je veľmi priedušný a schne 8 krát rýchlejšie ako bavlna. Vďaka svojej ľahkosti a mäkkosti je vhodný na každodenné nosenie.
supplex-logo_1.jpg
SUPPLEX® je najmodernejší druh nylonového vlákna. Vďaka špeciálnej technológii výroby vlákno Supplex pozostáva z mnohých malých nylonových vlákien, čo zabezpečuje jeho unikátne vlastnosti. Spája v sebe mäkkosť a jemnosť bavlny a odolnosť, pevnosť a elastickosť nylonu. Je veľmi priedušný a schne 7 krát rýchlejšie ako bavlna. Na rozdiel od bavlny je stálofarebný a nemení svoj tvar ani po dlhodobom používaní.

Všetky naše výrobky sú vyrobené z najmodernejších mikrovlákien a sú ošetrené zložkou:
SUN PROTECTION

výrobky sú odolné voči UVA a UVB lúčom, čím chránia pokožku a materiál pred negatívnymi vplyvmi slnečného žiarenia.
HIGH COMFORT

mäkkosť a vysoký komfort nosenia, ako aj optimálnu priedušnosť
THERMO REGULAR

inteligentné ošetrenie umožňuje materiálu prepúšťať vzduch a odvádzať vlhkosť od povrchu tela do vyšších vrstiev, čím pokožku udržiava suchú. Špeciálna úprava povrchu pomáha redukovať pocit chladu, ktorý sa dostaví po fyzickej aktivite, čo tieto výrobky robí vhodnými predovšetkým pri všetkých druhoch športu.

slovensky výrobca
dodanie na sklad už do týždňa
doprava od 3€

10. jan 2016