sladkasue
4. jan 2016

Novinka: Január - Návlek(obliečka) na perinku / zavinovačku

Kvalitná bavlnená obliečka (návlek) na perinku ElumaBaby, rozmer 75x75 cm. Perinka sa viaže na 3 mašle, čo zaistí bezpečné a spoľahlivé zavinutie bábätka, ktoré sa vám zo zavinovačky už nevykope. Poťah 100% bavlna
Výrobok neobsahuje výplň!
Hľadáte skutočne kvalitnú zavinovačku, ktorá vaše bábätko ukľudní, pripomenie mu istotu vášho bruška a vám zároveň poskytne dostatočnú istotu pri manipulácii s dieťatkom? Zavinovačky - perinky ElumaBaby sú osvedčenou klasikou, ktorá tentoraz prichádza v hravom prevedení DOTS (Bodky).

PREČO SI VYBRAŤ ZAVINOVAČKU - PERINKU ElumaBaby?

Spoľahlivosť zavinutia
Klasické zavinovačky - perinky ElumaBaby sa viažu na 3 mašle. Pevnosť zavinutia možno preto jednoducho regulovať podľa potreby. Mašle sú prakticky prišité k zavinovačke, čo umožní rýchle a spoľahlivé zavinutie vášho bábätka. Z klasickej perinky sa bábätko tak jednoducho nevykope a nerozbalí, čo je problém rýchlozavinovačiek so zapínaním na suchý zips.

Rozmerová flexibilita
Rozmer periniek ElumaBaby je 75x75 cm (+/- 3 cm). Sú vhodné pre novorodencov aj väčšie bábätká - perinku môžete podľa veľkosti dieťaťa zavinúť viac alebo menej. Mašle perinky zaistia v oboch prípadoch spoľahlivé a pevné zavinutie.

celý január 2016 uvádzacia cena: 20€
naskladnenie do 14 prac. dní
doprava +3€

4. jan 2016

Dobrý deň, je vaša ponuka ešte aktuálna?

7. jún 2017