1 / 1

    Mám rovnaku aeg práčku a robi mi presne to iste. Po každom praní vyberiem celu zásuvku a preplachnem. Mozno viac usadeniny mi ostáva keď mam avivaz hustú. Keď použijem vodovejsiu alebo iba ocot a esenciálny olej, je to v pohode. Mas ju novú? Lebo mas krásnu cistu zásuvku este🙂

    16. jan 2022

    Mne zase ostáva v nadobke prášok na pranie.🙈

    16. jan 2022

    @perinkadarinka ten mi vzdy odide, zaujimave...avivaz ostava na spodku

    16. jan 2022

    Priebežne treba čistiť zásobník na prášok a aviváž. Ak je aviváž veľmi hustá, časom zostane na dne nádobky usadenina, ktorá sa po čase navrství ďalšími pracimi cyklami. A keďže priehradka na aviváž je ako malá vanička, tak v nej prirodzene ostáva trochu tekutiny po praní. Vysuš ju za každým praním.
    @perinkadarinka niektoré druhy práškov sú viac "lepivé" a ostávajú čiastočne nevymyté. Robil mi to hlavne prášok z DM Denkmit a Formil z Lidlu. A preto už roky sypem prášok priamo do bubna k bielizni.

    16. jan 2022

    @pimpulka ano je nova,cca mesiac pouzivana

    16. jan 2022

    @perinkadarinka a dvihas tu zaklapku ked davas prášok?

    16. jan 2022

    @slavka024 ja mám zvrchu plnenú práčku a ostáva mi v nadobke stále asi polovica prášku, taký mokrý....asi budem musieť dávať prášok priamo do bubna

    16. jan 2022

    Mam rovnaku aeg - zaklapka musi byt zdvihnuta, ak davas prasok, zaklapnuta ak davas gel.
    Avivaz nepouzivam.
    Mam ju kratko, musim si najst system este. Predtym som davala gel priano do bubna, lenze tato pracka najprv toci naprazdno, potom primiesa vodu k prasku a zohreje a az .potom pusti do bubna.

    16. jan 2022