slavkabis
1. feb 2018

Ja ❤ kváskovanie

Sú tu fotky z môjho kváskovania. Som úplna začiatočníčka tak nie všetko bude dokonalé. Ale aj nepodarok je Boží dar, hlavne že chutí 😊

To je úžasné, ja sa snažím trprve necelý mesiac a zatiaľ z toho bola 1 pizza a 1 chlieb. Aj to nepodarok. Ale bol božský 😊 Držím palce, sú nádherné.

25. jún 2018

@miramia ďakujem tešia ma tvoje slová. Prajem veľa úspechov nielen pri kváskovaní 😊

26. jún 2018

všetky chlebíky sú krásne 👍 a verím tomu, že aj chutia. Ja som tiež začiatočník, ale mám viac neúspechov ako úspechov, preto zvažujem, že si dám v kváskovaní dlhšiu prestávku ☹

2. júl 2018

@zutyka a prečo myslíš že sa ti nedarí? Ja som raz dlhšie mixovala cesto a to nie dobré. Treba prísť na to kde sa robí chyba. Je tu skupina pečieme s kváskom kde si radíme dávame recepty a pod. Skús sa pridať 😊

2. júl 2018

@zutyka ďakujem za pochvalu 😊

2. júl 2018

@slavkabis kvaskujete len lepkovo?

4. aug 2018

@ella282 áno našťastie nepotrebujem bezlepkové
Ale je tu skupina pečieme s kváskom kde by isto poradili s bezlepkovými 😊

5. aug 2018

@slavkabis ja kvaskujem pol roka, bezlepkove...bola som aj na kurze a veľmi mi to pomohlo...

6. aug 2018

No krasa. Ved tam vsetko vyzera super. Ja tiez obcas nieco ukvaskujem ale taketo vselico som este neskusala.

12. aug 2018

@tesari ďakujem krásne za pochvalu ❤. Treba všetko skúsiť na co je chuť 😉.

12. aug 2018

@ella282 prosím, ja začínam bezlepkové. Neboli by ste ochotná napr cez fb, že by sme si zavolali a vysvetliť mi okolo bezlepkové ho kvaskovani pár vecí?

20. aug 2018

Ja som tiez zavislacka.tiez kvaskujem.iba 2 mesiace.konecne sa mi aj dari.co sa vrlmi tesim.nepodarky sa pritrafia a aj tie sa spapaju.odkedy kvaskujem.nemam ekzem a traviace tazkosti

20. aug 2018

@katulka1141 to je dôkaz že kvások je zdravíčko 😊. Ja skúšam piecť tiež rôzne dobroty a nepodarok sa zúžitkuje bez vyhadzovania. Nás babka učila že chlieb sa nevyhadzuje do koša 😊

21. aug 2018

@jasmika môžte mi napísať do IP

23. aug 2018

Baby, čo ste tu, môžete mi odfotiť Kvaskovanie - Poklady z kuchyne stranu 28, prosím?

1. sep 2018

Ja kvaskujem asi 2 mesiace a tiež sa mi vian nedarí ako dari😐 a to som piekla aj chlebík že tutovka, a taky ťažký bol.. Kto mi dá receptik prosím aby sa mi podaril? Ty máš kraasny chlebík, aj ja by som chcela taky piecť... 🤨

29. sep 2018

@simatko2 skús si nájsť na webe maďarský chlebík od Helenkine dobroty 😊. Veeeeľa žienok si ho chváli

29. sep 2018

@slavkabis ďakujem, pohľadám a vyskúšam 😉

29. sep 2018

@simatko2 nech sa podarí 😊

29. sep 2018

ja som si chcela založiť kvások, ale sa mi nepodaril... tento neúspech ma odradil...

4. okt 2018

@lenulena skús znova alebo v skupine sa opýtaj kto by daroval. Ja som tiež už niekoľkokrát darovala. Stojí to zato 😉

4. okt 2018

No nadhera , skoda aj zjest 👍

21. okt 2018

@helusikkk ďakujem krásne 😘

21. okt 2018

Uzasne mnam! Vedela by ste mi poradit, alebo sa vas uz stalo, ze ste mala korku na chlebiku ako beton? Normalne si ideme zuby vylamat....v com to moze byt....len ak vas nieco napadne....

1. feb 2019

@havana21 ďakujem 😊
Nemala som ešte tak tvrdú kôrku
Nepiekli ste chlebík dlho?

1. feb 2019

@slavkabis ja uz neviem 😅 ale niekomu by som s nim mohla aj ublizit 😂

1. feb 2019

@havana21 a striedka je aká?

1. feb 2019

@havana21 čítala som že chlebík treba zabaliť ešte horúci do utierky alebo položiť na chlieb mokrú utierku
Dokonca aj niekto strieka vodu po upečení

1. feb 2019

@slavkabis striedka je len len upecena....no skusim nabuduce potriet vodou a zabalut do utierky, dakujem za radu....

2. feb 2019

@havana21 za máličko a ešte ma napadlo ja som práve tak piekla že ak je hore už hnedý chlebík a krátko v rúre, buď zakryť alobalom alebo len spodný ohrev

2. feb 2019

Ja mam prave prichystany detsky chlieb (recept z K2) s medvedim cesnakom

10. mar 2019

@lucopeda mňam 🤤

10. mar 2019

@slavkabis takze pecies len bez zapary?

16. mar 2019

@tamichloe pár chlebíkov som tak piekla

16. mar 2019

@slavkabis preco si prestala bez zapary.....ja sa snazim so zaparou...a nie je extra nadychany

16. mar 2019

@tamichloe chcela som len skúsiť či to ide.
Dosť sa sťažovali že zápara kazí rúru tak niektoré zvolili preto takýto spôsob. Alebo zbytočne nahrievaju rúru dokonca sú žienky čo aj viac ako pol hodinu hicuju rúru kým vložia chlieb. Každej vyhovuje iné

16. mar 2019

@tamichloe či je nadýchaný záleží napríklad aj od múky

16. mar 2019

@slavkabis a ty aku pouzivas?

16. mar 2019