snurka
7. feb 2011

Kočik

dlho hladany, ale nakoniec sa to podarilo

Autor komentár zmazal

Martinka aj Peťa Š. ma Jané a už tieto nové série. ak jej sa skús opýtať. Podľa mňa je toto ssuper kočík. mne len prekáža ked je dietatko maličké, že sa nedá prehodiť športová časť tak, aby si mala kontakt s dieťaťom. Zakaždým treba zastať keď mu budeš niečo ukazovať. Inak pokial nebol obrubník moc vysoko, vedela som s ním "vyskákať" aj "zoskočiť" z busu tak, že mi nemusel nik pomáhať + denne som ho trepala schodami do Jednoty aj do vchodu. Na poštu som dieťa vyložila z kočíka, zobrala na ruku, a kočík ťahajúc druhou rukou vyskákal až ku dverám - to je výhoda veľkých nafukovacích koliesok.

8. feb 2011

joj ale už som videla jane aj s prehadzovateľnými korbičkami, ale tie majú menšie kolieska a sú štvorkolky... niekde pohľadám aj obrázok. A Nomád nový sa Ti nepáči?

8. feb 2011
snurka
autor

nooo ved ja ratam s tym, ze budem takto skakat na tretie poschodie ku nam do bytu :D jane s prehadzovatelnymi korbickami su vyrobene pre liliputanov 🙂 moje dieta bude velke uz ked sa narodi, tak si neviem predstavit, ako by v deviatich mesiacoch sedel v sportovej casti aj s fusakom :D by bol ako v kazajke. Peti som pisala, ale zatial sa mi nedostavila odpoved 🙂

9. feb 2011