1 / 1

    Našla som so včeličkami, ale prečo práve tie, ktoré si vyobrazila, sú v niečom iné, ako iné voskovky?

    11. apr 2023

    Mna by zaujimalo, ako ich roztapas? Nad svieckou? Mas nejaky stojan doma vyrobeny, kupovany? Dakujem. Chcem tymto sposobom zdobit s detmi v skole, tak by sa mi nieco vhodne hodilo.

    11. apr 2023

    Tieto pastelky preto lebo robia krásne bodko- čiary ( nie ako tie dnešné čínske atd) keď je roztopená a hneď stuhne. Pastelku netopim vo vrchnaku spolu s voskom ako iné žienky (z rôznych dôvodov) Ja si držím pastelku aj vajce v 1 ruke, v druhej mám spendlik zapichnutý v korkove zatke. Špendlik nahrejem nad plameňom sviecky, hneď ho dám do pastelky kde sa mi roztopí malé množstvo pastelky ale hneď aj stvrdne- následne na to dám spendlik nad oheň (nie do plameňa) kde sa vzápätí pastelka roztopí- urobí kvapka a tu dám hneď na vajce. Cely proces trvá pár sekúnd 😉 výroba 1 vajca -1-1,5 h podľa množstva čiarok, bodiek
    @jjuliaa
    @jarmila456

    11. apr 2023

    @jjuliaa stojan pre deti ponukali na nete , nájdem link, je tam viac priehlbín na rôzne farby- čo je super pre deti v škole. Vyrobu kraslíc som ukazovala deťom v družine aj so zbierkou mojich vajec robených rôznymi technikami.

    11. apr 2023

    @jjuliaa https://m.facebook.com/stojaneknazdobenikraslic

    Ponúkal niekto aj na nejakej Slovenskej stránke ale už neviem za kolko ani stránku 😞
    Ale ak nič podobne nezoženiete- odložte si kovové vrchnaky z fliaš (tu penu odtiaľ vyberte) vrchnaky omotajte dlhším drôtikom a ten omotajte okolo poháru od výživy . Vrchnákov na pohar môžte dat/ prímotat viac , do vrchnakov dajte pastelky ktoré sa roztopia keď pod vrchnaky date zapálenú sviečku . 1 vrchnák=1 farba pastelky.

    11. apr 2023

    @sonalove dakujem. Toto kruhove by sa dalo aj doma vyrobit. Ja som uz mala v hlave ine, ale takto sa mi to zda lepsie.

    11. apr 2023

    Dobrý deň, ja mám presne také pastelky aké potrebujete /8/ a aj iné, nejaké z Poľska, lebo na nich píšu nietoksyczne, a nejaké vyrobené v Číne- Wax Pastel, Wax crayon, Carioca. Napíšte, ktoré potrebujete, lebo tie vajíčka sú krásne a ja som na to ľavá.

    12. apr 2023

    @nazama máte spravu ❤️

    12. apr 2023