icon
11 / 65
Škoricové šúľance 1-2-3-4 fáza
avatar
space1
autor

Potrebné suroviny:
250 g nízkotučného tvarohu*
1 vajce
3 PL škrobu
2-4 tablety sladidla
soľ
škorica

Tvaroh roztlačíme vidličkou. Pridáme vajce, rozdrvené sladidlo, 2,5 lyžice škrobu a vymiešame cesto. Zvyšok škrobu vysypeme na dosku a ušúľame na ňom šúľance.

Šúľance vhadzujeme do vody vriacej na malom ohni. Vyťahujeme ich ihneď, ako vyplávajú na povrch.

Hotové šúľance posypeme škoricou. Môžeme ich tiež poliať jogurtom so sladidlom a potom posypať škoricou.

*Použijeme nízkotučný jemný tvaroh, predávaný v 250 g kocke.

Vhodné od 1. fázy Dukanovej diéty.
zdroj http://www.dieta-protal.sk

Odpovedz
9. jan 2013
avatar

Tak toto vyzerá lákavo. Už si odskúšala?

Odpovedz
9. jan 2013
avatar
space1
autor

@svetllana zajtra sa budú robiť 😉 tečú mi normálka slinky🙂

Odpovedz
9. jan 2013
avatar

@space1 Aj mne 🙂 Milujem škoricu..

Odpovedz
9. jan 2013
avatar

mnam si mi narobila chute 🙂

Odpovedz
9. jan 2013
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

zajtra idem na ne 🙂

Odpovedz
17. jan 2013
avatar

tak toto som dnes obedovala a poviem vam, ze to bolo asi hned 2krat - teda prvy a posledny 🙂 akoze na chut to nebolo zle ale ta prplacka s tym sulanim, vsetko sa to strasne lepilo no tak to uz neprosim 🙂

Odpovedz
18. jan 2013
avatar

hned zajtra ich robim - vyzeraju uzasne 🙂

Odpovedz
21. jan 2013
avatar
space1
autor

@hrustik1 cesto je dosť riedke ,ja som ich robila ako halušky 🙂 nie zlé , ale .. nie to , čo som čakala 😲

Odpovedz
21. jan 2013
avatar

ja som dala termizovany nizkotucny tvaroh a mala som z toho kasu. ale chutila super 🙂

Odpovedz
22. jan 2013
avatar

@space1 aj ym jsme je 2x zkouseli a to iste...a to jsme zkosueli aj testo zahustit a nic☹skoda

Odpovedz
3. mar 2013
avatar
space1
autor

@strihalka

Odpovedz
4. mar 2013
avatar

Ja som pridala 2 PL ov.otrub a spravila z toho tvarohove halusky a boli úúúžasne 😀

Odpovedz
10. mar 2014
avatar

No myslím, že bez tých otrúb to nepôjde, tiež som sa na ne tešila, ale proste to nešlo šúľať tie šuly.....

Odpovedz
8. nov 2015