icon
17 / 65
majonéza bez tuku od 1.fázy
avatar
space1
autor

1 dcl nízkotučného mlieka
1 čajová lyžička práškovej želatíny
1 žĺtok
1 horčica,soľ,sladidlo

Majonéza bez tuku - Príprava:

1. Zohrejeme mlieko, rozmiešame v ňom želatínu a necháme v chladničke vychladnúť.

2. Do tejto hmoty vmiešame ponorným mixérom alebo šľahačom žĺtok a pridáme podľa chuti horčicu, soľ a sladidlo.

3. V tejto fáze je majonéza ešte redšia, ale v chladničke stuhne.
zdroj http://www.dukanovadieta.com/recepty/recepty/10...

Odpovedz
16. jan 2013
avatar

Horcica sa pouziva dionska ? Dakujem

Odpovedz
5. mar 2016
avatar
space1
autor

@zana20 horcica ktora neobsahuje cukor,ano dionska je vhodna 🙂

Odpovedz
6. mar 2016
avatar

@space1 dakujem😆

Odpovedz
6. mar 2016