Suroviny: 200 g piškót 2 balenia sľahačkovej smotany 2 balenia nátierkového masla bez príchute 200g práškového cukru silná nesladená káva rum nesladené kakao
Postup: Zmiešame nátierkové maslá, smotany a práškový cukor. Túto zmes následne vyšľaháme šľahačom. Piškóty namáčame v káve s rumom a vyložíme nimi dno okrúhlej tortovej formy. Zasypeme kakakom a na to navrstvíme 1/2 krému, postup ešte raz zopakujeme a vrch opäť zasypeme kakaom. Odložíme do chladu, najlepšie na 24 hodín.
@moni244 no ja si urobím silnejšiu nesku do pohára a pridám cca 0,04 rumu , no a čo ostane to dopije manžel..len to nesmieš dlho tam máčať ,len rýchlo ponoriť a šupšup vyberať a na husto ukladať
Suroviny:
200 g piškót
2 balenia sľahačkovej smotany
2 balenia nátierkového masla bez príchute
200g práškového cukru
silná nesladená káva
rum
nesladené kakao
Postup:
Zmiešame nátierkové maslá, smotany a práškový cukor. Túto zmes následne vyšľaháme šľahačom. Piškóty namáčame v káve s rumom a vyložíme nimi dno okrúhlej tortovej formy. Zasypeme kakakom a na to navrstvíme 1/2 krému, postup ešte raz zopakujeme a vrch opäť zasypeme kakaom. Odložíme do chladu, najlepšie na 24 hodín.