icon
11 / 67
študentská pečať
avatar
space1
autor

POTREBNÉ PRÍSADY

Biela čokoláda 200g, horká čokoláda 200g, rôzne oriešky 200g, želé cukríky Bon pari 2 bal., hrozienka 50g, rastlinný tuk Cera 50g

POSTUP PRÍPRAVY

Posekáme nadrobno nesolené orechy kešu, arašidy, lieskovce, mandle, hrozienka a želé cukríky Bon Pari. V mikrovlnke alebo vo vodnom kúpeli roztopíme čokoládu, pridáme rastlinný tuk, posekané oriešky, hrozienka a želé cukríky. Dobre premiešame a ešte teplé plníme do papierových košíčkov. Počkáme, kým trochu nevychladnú a ozdobíme ich cukrárenskou posýpkou podľa vlastnej fantázie. Tip: Oriešky môžeme opražiť na panvici, budú mať výraznejšiu chuť.
zdroj http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=49941

Odpovedz
21. nov 2012
avatar

mnam tak idem do tohto

Odpovedz
13. dec 2012