icon

#test_podravka dnes som robila recepty dva a to polievočku s bielou fazuľou v paradajkovom náleve. Robievam ju s fazuľou z konzervy. Najprv si na oleji osmahnem zemiaky na kocky, poprášim ochucovadlom a zalejem vodou. Keď sú zemiaky uvarené, vylejem fazuľu z konzervy, krátko povarím, pridám kečup, dochutím cesnakom a zjemním maslom. Výborná je aj ostrá, kto ľúbi aká ešte pridávam aj sójový granulát, ak mám 👍 Dobrú chuť. A recept c.:2 rybacie fašírky. Uvaríme rybku(akú máte radi) ja som dala kapra. Varíme cca 7-10min. podľa veľkosti. Ochladenu rybku odkostime a zmiešame s brav. bocikom,pomer 1:1, dochutíme Podravka korenie na ryby, pridané ešte soľ, cesnak. Potom už len tak isto ako pri klasickej fašírke.