stankakoki
13. apr 2017
299 

Skusenost s masodomov.sk

Keď som bola vybraná na testovanie mäsa z masodomov.sk, veľmi som sa potešila. Potom nastal moment zhrozenia - to budeme jesť celý týždeň len mäso??? Ale hneď sa dostavilo nadšenie ako budem recenzovať. S manželom sme si naplánovali, čo budeme kedy variť a mohla som urobiť objednávku. 
Stránka masodomov.sk je jednoduchá, mäso prehľadne porozdeľované. Pri každom produkte je bližší popis, aj keď pri niektorých chýbalo, či je mrazené/chladené. Mäso som objednala v pondelok podvečer a na moje prekvapenie mi ho doniesol veľmi príjemný pán až pred bytové dvere už na druhý deň doobeda. 

Pre všetky tieto nezrovnalosti som kontaktovala masodomov.sk, kde sa stala chyba. Na moje prekvapenie mi rovno zavolali a vysvetlili, že pri kačke mali uvedenú chybnú informáciu a pri diviaku údaj doplnia. Toto napravili behom pár hodín. A prečo sú kačacie stehná v nemeckom obale? Lebo sú určené pre nemecký trh. Hmmm, takže kvalitné stehienka.

Celkovo hodnotím prístup firmy za ukážkový, vidieť, že majú záujem o zákazníka, riešia nezrovnalosti, chcú si urobiť meno - muž, ktorý doručil mäso bol milý, nie sfucany, že nestíha a nebude mi to vynášať hore k bytu. Bol usmiaty, podobne aj pán, ktorý riešil moje nejasnosti a všetko mi pekne bez arogancie vysvetlil.
Keďže diviaka som chcela robiť ešte v deň doručenia, ale bol zmrazený, museli sme si uvariť bravčovú panenku, ktorá bola chladená. Obed, ktorý je do pol hodinky na tanieri.

Potom prišlo na rád diviačie stehno, uvádzané že je z karpatských lesov. Tu bol veľký mínus pre nás, že mäso majú v cca kilovom balení a ešte k tomu mrazené, takže pre nás to bola veľká porcia mäsa. Keby bolo chladené, rozdelím si mäso na dvakrát. Takto sme urobili soté na zelenine s ryžou, bolo toho na 4 dni, ,ale našťastie nám to pomohli zjesť moji rodičia.

Nakoniec sme si nechali na nedeľný obed kačacie stehná s kapustou a zemiakmi. Kačka síce pusti veľa masti, ale je to lahodné papaníčko.

Aj keď má prístup firmy očaril, z toho mrazeného mäsa som ostala dosť vykoľajená. Pretože, keby som si to sama platila a nebolo by to súčasťou "výhry", v živote by som si už u nich neobjednala a žiadala by som výmenu mäsa za nejaké iné chladené. Veď zrovna tieto dva druhý mäsa nie sú najlacnejšie. Ako v konečnom dôsledku na chutí mäsa to nič nestratilo, ale ak si objednávate chladené mäso a príde mrazené, čo by ste si o tom pomysleli?

#test_masodomov

Komentár bol odstránený

Tie kacky dostat kupit tu v rakusku v Spar a maju krajinu povodu madarsko....

18. apr 2017

Vratila by som to, maso kupujem v masiarni , musim ho vidiet😀

18. apr 2017
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený

Začni písať komentár...

Odošli