tina1992
3. jún 2020
125 

#test_dm26

Ahojte koníčkári. Mám tú česť opäť pre vás niečo skvelé otestovať a podeliť sa s vami o svoje skúsenosti s týmito výrobkami. Vybrali ma testovať niekoľko produktov od DM-ka. 

Sú to samé skvelé vecičky, tak sa na ne poďme pozrieť.

Balík obsahuje hádam všetko, čo v domácnosti bežne a každodenne používame. Dnes som sa rozhodla začať kuchyňou. Isto mi dá každá žena za pravdu a aj nejeden muž, že v kuchyni trávi väčšinu svojho dňa. Ja, samozrejme nie som výnimka. Všetky chceme čo najrýchlejšie pripraviť deťom chutné raňajky a potom šikovne upratať, aby sme si mohli vychutnať rannú kávičku.

Po raňajkách u nás ostal neporiadok (občas aj z predchádzajúceho dňa) a tak som vytiahla na pomoc profesionálov. Mnohé z vás s nimi majú skúsenosti, ja som však tieto konkrétne výrobky, držala v rukách po prvý raz.  

Takže jedným z nich je tzv. multi-čistič. Mal by si bez problémov poradiť s mastnotou. Vytvára penu a je vhodný hádam na všetky kuchynské povrchy. Ja mám nerezový drez, sklokeramickú varnú dosku a nijako výnimočne, materiálovo obohatenú rúru na pečenie. A práve tá rúra aj doska, dostávajú od mastnoty poriadne zabrať. Tak som vzala čistič a hor sa do práce. A výsledok? Milo som bola prekvapená, ale upozorňujem, pripáleniny to veľmi nerozpúšťa, tak aby ste neboli prekvapení a sklamaní. Píše sa tam, že je to na MASTNOTU. 

A skúsila som aj rúru.

Rúru mi perfektne odmastilo a krásne prevoňalo. Takže za mňa - palec hore 🙂. Samozrejme, použila som na čistenie aj tzv. "jednorázové"  univerzálne utierky, ktoré boli tiež súčasťou balíka. Sú perfektne savé, isto ich každý pozná a netreba ich špecificky a dopodrobna predstavovať. Môžete si ich nastrihať na ľubovoľnú veľkosť, alebo použiť v celku. Mne sa osvedčilo nastrihať. Takže, zatiaľ čo som si jednu polovicu namočila a pretrela s ňou zvyšky čistiaceho prostriedku a mastnoty, druhou, suchou časťou som povrch pekne dosucha vytrela. 🙂

A teraz sa dostávame ešte k ďalšiemu, bezpochyby najpoužívanejšiemu čistiacemu prostriedku - prostriedku na riad. Tento konkrétny, nie len, že dobre umyje špinavý riad, ale navyše krásne vonia. Tú vôňu by som vám aj odfotila a poslala, no žiaľ, to sa nedá. 

Vytvára bohatú a hravú penu 🙂, potvrdila to aj moja dcérka a dobre umýva špinu. 

Na záver ešte dodám, že takmer vôbec nepoužívam ochranné pomôcky na ruky, preto výrobky testujem doslova na vlastnej koži. Stretla som sa aj s výrobkami, po ktorých ma ruky strašne svrbeli, tieto však nie sú ten prípad. Ruky mi to nijako strašne nevysušilo a žiadne nežiadúce kožné problémy to nespôsobilo. 

Tieto výrobky sú fakt dobré. 🙂 Teším sa, keď vám porozprávam o ďalších. 

Začni písať komentár...

Odošli