1 / 1

    No my riešime to isté, ale muž sa dočítal v tom návode, že baterky sú len skúšobné či čo, tak chceme skúsiť kúpiť nové či to pomôže, lebo tiež nám to robí to isté čo vám.

    27. dec 2018

    Aj my sme dostali problém rovnaký aj my skúsime nové baterky

    27. dec 2018

    A nieje iba v skusobnom režime? Napr my sme kúpili babatkovsku hračku ktorá hrá a svieti na plafon. Muž mi povedal, že tam musí dať nové batérie, že iba zasvieti, chvíľku zahrá a vypne sa. Pozrela som spínač a bola v skusobnom režime. V obchode mávajú hračky nastavene na tento režim, aby len v krátkosti ukázali co hračka robi a aby sa nepotrebovala

    27. dec 2018

    @aayka nic take som v navode nenasla. Ani ziaden spinac alebo take nieco tam nie je🤨

    27. dec 2018

    @tomilu711 zvukové hračky alebo celkovo hračky na baterky väčšinou majú spínač, kde vies hračku vypnúť /zapnúť. Naozaj nemá na chrbte nič? Alebo na hrudníku?

    27. dec 2018
    Komentár bol odstránený

    @aayka nema ziaden gombicek on/off 😕. Iba ten nahrdelnik, senzor a prepinac jazyku.

    27. dec 2018

    @tomilu711 skúšala si prepnúť jazyk? Možno sa tým odblokuje. Inak naozaj neviem. Zajdi do predajne kde si kúpila, možno budú vedieť poradiť. Podľa mňa tam bude nejaká poistka,, preto je hračka v obchodnom režime. Alebo, keďže mate všetky tri rovnaký problém, môže ísť o vadnu sériu. No skôr si myslím, že je v skusobnom režime, všimni si v obchode takmer všetky hračky majú skúšobný režim. Skus ju dat do iného jazyka a skus pustiť, či pôjde. Potom ju vráť naspäť do toho jazyka ktorý chceš a opäť pusti. Skus všetky možné polohy toho spinaca, snáď pomôže.
    Potom napíš či pomohlo, ak nie, daj info keď prídeš z obchodu co poradili, alebo ci si mala zrovna vadný kus.
    Držím palce 🍀

    28. dec 2018