trendyoblecenie
2. jan 2017
210 

TESTOVANIE KOZMETIKY NUANCE OD DR.MAX

22. novembra 2016 som dostala správu od konik­_testuje, že firma Dr.Max si ma vybrala na testovanie krémov od značky NUANCE. Veľmi ma potešilo, že som dostala šancu testovať francúzsku pleťovú kozmetiku NUANCE, ktorú vytvorili poprední profesionáli a odborníci na krásu. Po pravde neverila som, že mi tieto krémiky skutočne pomôžu. Vyskúšala som už množstvo krémov, od základnej indulony, cez Niveu, rôzne krémiky od Avonu, či Oriflame až po samotnú Mixu. Síce každý z krémov mal v popise neskutočné množstvo kladov a vynikajúcich recenzií – mojej pleti neboli dosť dobré. Stále som bojovala so suchou a napnutou pleťou. No keďže som dostala túto príležitosť od firmy Dr.Max, bola by hlúposť nevyužiť ju 🙂

Prvý deň prišiel balík. Bola som ohromená krásnym balením (rada by som priložila fotku, no bola som taká vytešená, že som krabičku roztrhala ako malé dieťa pri otváraní darčekov na Vianoce – čiže moc z nej neostalo 🙂 ).

V balíčku bola rozkošná biela papierová taštička a každý krémik vyzeral skutočne veľmi vkusne (viď. foto – moja exkluzívna sada).

Balíček Magical Hydrobalance Control obsahoval sérum pre všetky typy pleti, denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť, denný krém pre suchú pleť, nočný krém pre všetky typy pleti a očný krém pre všetky typy pleti. Krémy a sérum zabezpečujúce hydratáciu, rovnováhu a sviežosť pleti. Balíček je vhodný pre ženy vo veku od 20 rokov do 35 rokov. Mám 24 rokov a musím uznať, že tento balíček mi sadol ako na mieru šitý.

Moja pleť začala dýchať, cítila som sa sviežo, konečne moja pleť nebola taká vypnutá ako zvyčajne a tento zázrak s mojou pleťou sa stal už po 4 dňoch používania. Ako bonus som každé ráno, večer, či doobedie nádherne voňala sviežou a príjemnou vôňou.

MOJA TOP TROJKA:

1. HYDROBALANCE CONTROL DENNÝ KRÉM

(NORMÁLNA AŽ ZMIEŠANÁ PLEŤ)

Tento svieži krém pôsobí proti starnutiu pokožky a chráni ju pred nepriaznivými vplyvmi okolia. Patentovaná látka PROTECTAMI pleť vyhladzuje a podporuje medzibunkovú komunikáciu. Medovková voda a extrakt z citrónovej kôry pleť hydratujú, upokojujú a osviežujú. Extrakt z prasličky udržuje pokožku pevnú a elastickú. Extrakt z koreňa lopúcha hydratuje vysušené oblasti a zároveň koriguje mastné zóny.

Tento krémik používam každé ráno, ale i počas dňa, po natretí moja pleť dýcha, cítim sa svieža a krásne voniam. Milujem tu vôňu.

DENNÝ KRÉMIK HYDROBALANCE CONTROL DENNÝ KRÉM SA STAL MOJOU VOĽBOU Č. 1 🙂

2. HYDROBALANCE CONTROL NOČNÝ KRÉM

ČÍSLOM 2 SA PRE MŇA STAL HYDROBALANCE CONTROL NOČNÝ KRÉM

(VŠETKY TYPY PLETI)

Patentovaná zložka AMIPORINEER pleť hydratuje a zvyšuje v nej množstvo kolagénu, čím zlepšuje jej pevnosť. Vďaka extraktu z kaviáru obsahuje tento krém množstvo látok, ktoré pokožku intenzívne vyživujú a podporujú jej regeneráciu počas noci. Bambucké maslo a sezamový olej pleť vyživujú, hydratujú a upokojujú. Optimálnu hydratáciu pleti podporuje aj avokádová hmota AVOCADIN.

Od kedy mi sada krémikov prišla, ani jednu jedinú noc som sa nezabambušila do perín bez tohto nočného krémiku. Ak túžite po jemnej, voňavej a hydratovanej pleti, tak toto je zaručene správna voľba !!! 🙂

3. HYDROBALANCE CONTROL OČNÝ KRÉM

(VŠETKY TYPY PLETI)

A PRÁVE HYDROBALANCE CONTROL OČNÝ KRÉM UZATVÁRA MOJU TOP TROJKU.

Očný krém sa vďaka ľahkej textúre okamžite vstrebáva a hydratuje citlivé očné okolie. Extrakt z červenej morskej riasy Delesseria sanguinea podporuje mikrocirkuláciu v pleti, čím napomáha redukcii tmavých kruhov v oblasti očí a vačkov pod očami. Mikrocirkuláciu podporujú aj extrakty z ginka a červeného viniča, ktoré zároveň pôsobia antioxidačne, a tým zmierňujú prejavy starnutia kože.

Momentálne mám dosť náročné obdobie, v škole skúškové, v práci uzatváranie roka, takže účtovníctva plná hlava, blížia sa sviatky a ako každá správna gazdinká potrebujem niečo napiecť 🙂 taktiež sa venujem rodinke, priateľom a času na spánok moc neostáva. Čiže moja pleť je v toto obdobie veľmi skúšaná. Kruhy pod očami sú mojou akousi každodennou súčasťou počas tohto mesiaca. Ale odkedy používam Hydrobalance Control Očný Krém som mimoriadne spokojná. Je to taký malý zázrak 🙂 jednoznačne radím vyskúšať každej jednej žienke, ktorá má podobné problémy 🙂

NUANCE HYDROBALANCE denný krém

Denný krém na suchú pleť, 50ml.

Extrakt z kaviáru je bohatým zdrojom vitamínov, minerálov, aminokyselín, proteínov a mastných kyselín, vďaka ktorým pokožku intenzívne vyživuje a hydratuje. Avokádová hmota AVOCADIN podporuje tvorbu jemného filmu, čím zabraňuje strate vody z pokožky a zaisťuje jej optimálnu hydratáciu. PROTECTAMI pleť vyhladzuje a pôsobí proti vráskam. Sezamový olej hydratuje a dodáva pokožke potrebné omega-6 nenasýtené mastné kyseliny.

Denný krém vás chráni a zabraňuje ďalšiemu vysúšaniu. Suchá pleť potrebuje počas dňa chrániť pred nepriaznivými vplyvmi okolia a zároveň je nutné udržať ju hydratovanú.

Tento krémik je skutočne úžasný do tohto sychravého počasia. Ženy, ktoré majú problém suchej pokožky ako ja, asi vedia o čom hovorím. A musím skonštatovať, že je skutočne vynikajúci. Moja pleť aj v mínusových teplotách, nie je taká stiahnutá a suchá, ale taktiež nabrala druhý dych 🙂

NUANCE HYDROBALANCE sérum

Sérum pre všetky typy pleti, 30ml.

Patentovaná zložka SEPILIFT pôsobí na pleť trojitým účinkom: hydratuje, redukuje vrásky a pomáha tvorbe kolagénu. PROTECTAMI podporuje medzibunkovú komunikáciu a súdržnosť kožných buniek, vďaka čomu pleť vyhladzuje a chráni pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia. Olej z marhuľových jadier pokožku vyživuje a hydratuje bez toho, aby ju zanechával mastnú.

Toto sérum som začala používať ako prvé. Priznám sa, že keď som v návode na použitie prečítala ,,stačí iba jedna kvapka,,, ihneď som si spomenula na reklamu s čistiacimi prostriedkami, kde ospevujú veľký účinok už po jednej kvapke, a pritom každý človek vie, že kým poriadne nenaleje prípravok na špongiu, účinok je mizivý 🙂

No v tomto prípade, je aj toto PRAVDOU!!! Skutočne mi stačila len jedna jediná kvapka, nanášaná na moju tvár pravidelne ráno a večer na očistenú pokožku. Taktiež môžem len a len doporučiť všetkým ženám, ktorá sa radi rozmaznávajú. 🙂

Dúfam, že touto cestou som všetkým žienkam, ktoré rozmýšľajú nad kúpou týchto produktov uľahčila rozhodovanie. Stojí to za to vyskúšať !!!

A touto cestou by som sa veľmi pekne chcela poďakovať modrému koníkovi, za sprostredkovanie takýchto testovacích súťaží a pevne verím, že takú radosť ako ste urobili mne, urobíte v budúcnosti aj ďalším mamičkám.

PS: myslím, že som konečne našla značku stvorenú pre seba. ĎAKUJEM a všetkým prajem krásne sviatky, plné lásky, zdravia a pohody so svojími najmilovanejšími 🙂

Miška 🙂

#test_nuance

Začni písať komentár...

Odošli