tuti_sk
17. feb 2014

Vedeli ste, že vakcíny sa vyrábajú z ľudských embryí, z potratených ľudských plodov?

Vedeli ste, že vakcíny sa vyrábajú z ľudských embryí, z potratených ľudských plodov? Že vakcína vznikla na to aby, zabila slabších, a ostali len tí silnejší a nie preto aby chránila? Mal v tom prsty Napoleon.

Očkovanie - 2 vety, ktoré ma presvedčili
http://tutisk.blogspot.com/
(Viem,že o očkovaní sa toho stále preberá veľa, tí čo nechcú čítať, pozrite si toto video - z toho je vlastne celý text spoznámkovaný)

https://www.youtube.com/watch?v=vczwh0kLNCY

To naozaj obsahuje kazda vakcina? Myslela som, ze len mmr.

17. feb 2014
tuti_sk
autor

@dejka77 Dr. Johann Loibner vo svojom videu hovori presne: "Neviem či ste to počuli, že v súčasnosti sa VŠETKY vakcíny vyrábajú z ľudských embryí, z potratených ľudských plodov. Na polio vakcínu vzali množstvo embryí, rozsekali ich na kúsky a na tejto živnej pôde ju pestovali. Neviem, či to viete."

17. feb 2014
tuti_sk
autor

@dejka77 ☹ to video co som dala hore link, tu je zdroj:
http://www.youtube.com/watch?v=vczwh0kLNCY

17. feb 2014

Ano uz som to citala, len som fakt nevedela, ze je to v kazdej. Fakt humus.

17. feb 2014

Ja si myslím že tak ako môže transplantácia z mŕtveho pomôcť živým aj tým slabým, tak môžu potratené plody pomôcť zachrániť životy dalších...je to smutné, ale je to tak...
@dejka77 prečo humus?
Keby boli iné spôsoby ako robiť vakcíny tak asi by sa tak robili?? či? ja neviem, ale vrátiť sa zase o 500 rokov nazad a umierať na šarlach, kiahne a neviem čo ešte??
Viem, že nežiaduce učinky očkovania sú tiež hrozné, ale neprejavujú sa u takého množstva populácie ako žiaduce účinky...
Je to citlivá téma, ale pracujem ako zdravotnícky pracovník a nechcem si ani len predstaviť tie sestry čo by pracovali na infekčnom oddelení...akoby boli chránené oni?? ich rodiny? okolie? Nadávame ked máme chrípku, neviem čo by sme robili so žltačkou, šarlachom?? A to aj niekoľko krát za život?? toto radšej nie...

17. feb 2014
tuti_sk
autor

@damiankad 🙂 treba si precitat ten clanok na tom blogu co som napisala aspon tych prvych par viet zhrnutych.....

Lebo to co hovoris nie je vobec pravda - LUDI NIKDY V ZIVOTE V MINULOSTI NEZACHRANILA VAKCINA!!! Vakcina bola v minulosti dana choroba - ktoru ludom nainfikovali, a ti co mali silny imunitny system prezili, ti co nemali zomreli! Tak sa rokmi vyhubili vsetci slabi ludia a ostali len ti silni - z toho vznikla fama ze Vakcina lieci! ale opak je pravdou!
V dnesnej dobe sa do vakciny pridali dalsie dobrotky - chemicke a tak vznikaju rakoviny, a dalsie choroby, ktore sa prejavia casom - takze nie su bezprostredne dokazy ze clovek to dostal z vakciny, a neexistuje lekar co to potvrdi, bol by sam proti sebe su predsa ziveni farmaciou! 🙂 Vsetko to co si napisala je len naivita.
Skus si pozriet to video alebo precitat tie moje poznamky z videa a potom mi prosim povedz co na tom nie je pravda a preco - mozno mas lepsie vzdelanie ako ten Dr. Johann Loibner a vies o ockovani a vakcinach viac! Ja budem urcite rada ak pridas nieco co nevieme.......

- CHOROBA VZNIKÁ KAŽDÝM OČKOVANÍM

- Mor zmizol aj bez očkovania, pretože jednoducho bolo viacej stravy, viac čistoty.

- Vymiznutie kiahní je výlučne zásluha dostatočnej výživy a čistých životných podmienok.

- Polio či detská obrna prosím nezmizlo kvôli očkovaniu ale preto, lebo sa zmenili stravovacie návyky.

- Tetanus Keď sme zdraví a nastane poranenie, telo vytvára baktérie hnisu, bohaté na kyslík. Ak však hladujeme, ako to bolo počas vojen, ak sme podvyživení, ako je to v chudobných krajinách, telo nedokáže tieto baktérie hnisu vytvoriť, vytvára baktérie bez kyslíka, tzv. anaeróbne baktérie.

- Choroba je vždy dôsledkom nedostatku alebo iného poškodenia!

Je to výlučne výživa, čistota, bývanie, šatstvo. Ak toho je dostatok, sme zdraví. To je tá príčina. A tiež poškodenie. Otrava. Poranenia, horúčava, chlad a duševné trápenie – bezvýchodiskovosť a rezignovanie. Odtiaľ prichádzajú choroby, odnikadiaľ inde.

- V skutočnosti existujú iba dve choroby - Ľahké a závažné. Ľahké - Jeden – dva dni horúčky, kašeľ, a je po chorobe. Pretože máme zariadenia na opatrovanie chorých, máme teplé, čisté bývanie, môžeme vymieňať posteľnú bielizeň, atď. To v minulosti nebolo.
Závažné - Závažný priebeh majú všetky tie ochorenia tam, kde vládnu tieto pomery. Ťažké podmienky na život. Špina. Hlad. Chlad. Žiadne zásobovanie.
Otazka na teba - ako zdravotnik - kolko ste sa ucili o vakcinach? kolko hodin z celeho studia? 2h.?Z akych knih, ake zdroje to boli?

17. feb 2014

@tuti_sk a ty si sa ako laik učila?? nie?? iba články z netu?? nemienim o tomto diskutovať s niekým čo nemá ani len potuchy čo sa deje v nemocniciach 🙂 študuj si dalej 🙂 pekný večer...moja naivita??
robím v nemocnici 10 rokov, ešte len...ale aj to stačí...prečo potom aj za takých podmienok aké máme stále stúpa výskyt MRSA, šarlachu, syfilisu??

17. feb 2014
tuti_sk
autor

@damiankad je viac vyskytu MRSA, sarlachu a syfilisu ako rakoviny, cukrovky, obezity? neviem kde ti pacienti zili v akych podmienkach, aku mali hygienu, ako sa stravovali, ako si budovali/nebudovali imunitny system, vsetko je to len otazka imunitneho systemu, niektori ludia ho maju slabsi, niektori silnejsi.... to je vsetko. a z akeho zdroja mas to ze stupa vyskyt MRSA, sarlachu a syfilisu? 🙂 to su vsetko take tie poplasne spravy... hmm? Choroby su a stale budu, jedine co sa moze zmenit je prostredie v ktorom clovek bude zit, hygiena, jeho stravovacie navyky, otuzovanie, atd, atd.... a to stale nemaju vsetci uplne naj... ved skusme sa pozastavit len nad stravou.... kolko antibiotik je napchanych do kurciat zeleniny.... tak ako ma byt clovek imunny a silny, aj ked ma WC, umyva si ruky... atd? vsetko so vsetkym suvisi..... Je to tazka problematika, ty si zdravotnik, vidis len to cierne, si v tej casti jednej malej, a neskumas celok, globalne, cely system, ako to je vsetko prepojene, vidis len tu hrozu, a samozrejme to su emocie a strach, ze ano ockovanie je jedina zachrana...... a to je to spravne..... neveris ze by to mohlo byt inak si velmi vo vnutri tej malej casti a neda sa ti byt obojstranna...... keby som pracovala na tvojom mieste, tak by som to (ne)videla takisto...... Musela by si byt lekar, ktoremu po vakcine proti zapalu mozg. blan - dostane tuto chorobu, dalsi pacient dostane astmu, dalsi neurodermitídu, a ten stvrty - dcerka jednej matky - ochrnula, a par dni na to zomrela.
To by bol zrejme zlom, ktory by ti povedal ze nieco nie je v poriadku, a zacala by si studovat viac ako ten Dr. Zmenila by si nazor..... Potom by si stala proti vsetkym, a neostal ti jediny sposob ako sirenie tychto informacii prostr. internetu, ano internet aj dalsie media su silne, plne klamstiev, a preco by malo byt zrovna toto pravda? preco by som nemala radsej verit tebe ved som slovenka, ty tiez, mas prax, vidis chorych ludi..... verim ti to co vidis, to co sa deje, nie som odbornik, ano som laik, ale mozno v tom dokazem vidiet veci z oboch stran a porovnavat a nie som ovplyvnena tym ci onym..... Ja viem ze je vela chorob, ludia trpia a vzdy choroby budu, jedine co sa da zmenit, je postoj k chorobe, k zivotu, a neprechemizovat si cele telo uz od narodenia, lebo ak je niekto zaockovany proti chorobam ktore pomaly vymreli... ako bonus vo vakcine dostane choroby dnesnej doby - rozne druhy rakovin..... mala vakcina - vsetko sa v tele tvori pomalicky, ale isto, a nikto nikdy nemoze obvinit farmaciu ze su tie vakciny skodlive, to ako keby ti davali cely zivot postupne do jedla jed, a zijes, a raz dostanes nejaku rakovinu.... anikto nevie z coho samozrejme....
Si ovplyvnena prostredim v ktorom zijes, pracujes, nemam ti to za zle, nemas dovod verit ze je nieco inak, musela by si vystupit z toho prostredia a zaujimat sa z inych zdrojov o problematiku.....
Nie som odbornik, ano som laik, clovek musi studovat cely zivot a hladat tie kvalitne zdroje a pravdu, tomu comu ma verit.... kedze uz akosi vymrela taka ta spontannost nasho myslenia, ze sa nevieme spoliehat len na prirodu a nase pocity, ale zvykli sme si na lekarov, to co oni povedia, na vsetky mozne vydobytky techniky... sme lenivi hladat pravdu...... ja sa aspon snazim neverit vsetkemu co mi potru pod nos..... a hladat odpovede..... Bohuzial nemam cas chodit po nemocniciach, zistovat stav, a aj keby som to videla nezmenim nazor, lebo vacsina ludi je otravenych chemiou tejto civilizacie, ci je to vakcina, alebo strava.... domace potreby plne toxinov..... a ziadne ocisty, detoxikacie.... potom telo jednoducho je slabe a je choroba.
Aj tebe pekny vecer!

17. feb 2014