tweety18
11. sep 2022
104 

Naša CEWE fotokniha

Keď som videla, že je možnosť testovať CEWE FOTOKNIHU, vedela som, že to musím skúsiť 🙂 správa, ktorá mi prišla s tým, že som bola vybratá, ma vážne prekvapila, a teda hlavne potešila.. Milujem fotoknihy, ich čaro som objavila ešte v roku 2009, keď sa nám narodil náš prvý syn, od jeho narodenia máme doma 11 fotokníh, od CEWE sme ešte nemali... 

Keďže som už mala fotoknihy od viacerých výrobcov, vedela som ako na výrobu fotoknihy. Rozhodla som sa, že urobím fotoknihu z fotiek z roku 2021. Základom je mať vybraté fotky, ktoré chcete vo fotoknihe mať, to mi dalo najviac práce... Fotky si ukladám do notebooku po mesiacoch, pri ich výbere som si zaspomínala na náš minulý rok... vybrala som si 959 fotografií... Keďže som si chcela uložiť podľa seba, tak som ani automatický program neskúšala. Viem, že je tu táto možnosť, ale fotky som chcela ešte pretriediť, pretože  som vedela, že ich je veľa.

Ako ďalší krok som si stiahla CEWE program do notebooku, ale aj do telefónu, najskôr som plánovala urobiť fotoknihu na telefóne, ale keďže väčšinu fotiek mám v notebooku, tak som sa do toho pustila na ňom. Ako prvé musím vyzdvihnúť , že si môžete vybrať z viacerých druhov fotopapiera, rôznych veľkostí fotokníh, a tiež rôznych počtov strán vo fotoknihe.  Moja voľba bola CEWE FOTOKNIHA veľká tvrdá väzba. S CEWE programom sa mi pracovalo veľmi dobre, je prehľadne urobený. Ďalšia dobrá vec je že si môžete ku fotkám dať rôzne texty, ja som si tam popísala miesta kde sme boli. Super sú aj rôzne kliparty a množstvo rámčekov.  Keď budete fotoknihu vyrábať nezabudnite si svoju rozpracovanú knihu ukladať. Mne sa pred dokončením fotoknihy stala nemilá vec, môj syn si vedľa notebooku postavil otvorenú fľašu s vodou, a podarilo sa mu tú vodu vyliať na klávesnicu, som myslela, že je po notebooku, aj po fotkách, našťastie stačilo keď som notebook otočila a voda vytiekla, keď som ho dala späť  bola čierna obrazovka, ale rozdýchal to.... Po tomto som si hneď fotky aj uloženú fotoknihu stiahla na SD kartu, keby sa ešte niečo udialo... Fotoknihu som dorobila večer, a hneď ju aj odoslala. Čo sa mi podarilo až na tretí krát, neviem kde bola chyba, ale prvé dva razy mi to vypísalo chybu, že to nejde odoslať, tretí krát som dala posielať a odišla spať, ráno ma čakalo prekvapenie a to také že fotokniha je odoslaná. Neviem kde bola tie prvé dva razy chyba, ale tipujem že za to mohol náš internet, niekedy sa rozhodne, že proste nejde.

CEWE fotoknihu som si dala poslať na predajňu, keďže tam bola aj taká možnosť, a doručenie na predajňu je zadarmo, prečo to nevyužiť 🙂  Veľmi sa mi páčila rýchlosť vytvorenia, fotoknihu som si bola vyzdvihnúť na 6 deň od odoslania objednávky.

CEWE fotokniha bola zabalená v obálke z kartónu, a ešte vo fólii. Farby sú krásne, najviac som sa bála, ako bude vyzerať obal fotoknihy, či nebude rozmazaný, pretože na notebooku, mi to ukazovalo ako keby trošku fotku rozmazanú, ale keď som prvú stránku videla, bola som nadšená, fotka krásna... vo vnútri boli fotky tiež sýte, presne ako na notebooku.. 

Za mňa CEWE fotoknihu určite ODPORÚČAM

ĎAKUJEM za túto možnosť testovať Vašu úžasnú CEWE fotoknihu

#test_cewe3

#konik_testuje

27. mar 2023

Začni písať komentár...

Odošli