icon
1 / 1
avatar

Mozem poprosit recept? Vdaka 🙂

Odpovedz
14. jan 2018
avatar

aj ja si poprosim recept 🙂

Odpovedz
14. jan 2018
avatar

Mnam 😍

Odpovedz
14. jan 2018
avatar

Aj ja poprosim

Odpovedz
14. jan 2018
avatar
Odpovedz
14. jan 2018
avatar

aj ja poprosím

Odpovedz
14. jan 2018
avatar

Aj ja by som si poprosila recept 🙂

Odpovedz
14. jan 2018
avatar

aj ja prosim.vdaka

Odpovedz
14. jan 2018
avatar

Aj ja by som poprosila. Ďakujem

Odpovedz
14. jan 2018
avatar

aj jaaaaaaaa,dakujem

Odpovedz
14. jan 2018
avatar

Vyzerajú super;), aj ja si prosím recept

Odpovedz
14. jan 2018
avatar

vyzerajú krasne, a poprosím receptík, dakujem

Odpovedz
14. jan 2018
avatar
Odpovedz
14. jan 2018
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

👍vyzerajú chutne, sú krásne a na recept čakáme asi všetky 😉

Odpovedz
14. jan 2018
avatar

Baby skuste tieto su perfektneee

Odpovedz
14. jan 2018
avatar

Aj ja poprosim

Odpovedz
14. jan 2018
avatar

Potrebujeme: 500g hladka muka
30g bravčovej masti, 20g droždia, 2čl soli, 200ml vlažnej vody, trošku mlieka na kvások, 1čl kryštalového cukru. Postup: Preosejeme si múku do nádoby, pridáme ostatné suroviny kvások nemusí byť vykvásený. Zmiešame a vymiešame nelepivé cesto. (Jasom si cesto vymiesila v kuchynskom robote cca 7min na malej rychlosti nehala som pol hodinu kysnúť a potom som ho ešte rukou premiesila). Necháme kysnúť kludne aj hodinu. Cesto si rozdelíme, ja som si odvážila 80g bochníčky,ktore prepracujeme a vytvarujeme do guliek. Z každej gulky vyvaľkáme trojuholník a následne od širšieho konca,od spodu stáčame do tvaru rožka,ktorý potom ešte rukami rozvaľkáme a natiahneme do dĺžky.Rožky dávame na plech na ktorom je papier na pečenie a rožky ukladáme 4cm od seba. Rožky dáme zroľovanou stranou smerom na plech a necháme kysnúť 40min. prikryjeme ich utierkou aby neoschli. Pred koncom kysnutia (tych 40.min) vyhrejeme rúru na 220°C. Do rúry na dno dáme starý plech,do ktorého po vložení plechu s rožkami vlejeme šálku vriacej vody,aby sme vytvorili paru. Rožky pred vložením fo rúry pofrkáme vodou. Rožky vložíme do rúry nalejeme na ten spodný starší plech vriacu vodu a rýchlo zatvoríme. Keď sa rožky zodvihnú (cca 7min.) vyberieme plech s vodou a už len dopekáme rožky (na tej istej teplote) do kým kôrka nieje zafarbená....( na teplovzdušnej rúre som piekla na 220°C 10-15min.) Po upečení som ich ešte prikrila utierkou až do vychaldnutia.Dobrú chuť

Odpovedz
14. jan 2018
avatar

@tweety2906 dakujem 🙂

Odpovedz
14. jan 2018
avatar
Odpovedz
15. jan 2018