twinflame
21. mar 2018
104 

ENERGIE PRE TENTO TÝŽDEŇ – 19.3. – 25.3.2018

Odvrátená tvár. Energie tohto týždňa nám ukazujú, že všetko má dve strany. Pripusťme si, že okrem toho, čo momentálne prežívame, v energiách jestuje minimálne jedna ďalšia alternatíva. Ak niečo neladí, skúsme zmeniť uhol pohľadu. Zmena uhlu pohľadu otvára cestu novému poznaniu.

Práca

Na pomoc prichádza viera. Nejde o vieru v klasickom náboženskom ponímaní, ide o našu vnútornú vieru. Akýsi vnútorný maják ktorý naznačuje, že práca by mala dávať zmysel a prinášať dobrý pocit. Trápite sa nad pracovnou úlohou? Karty dávajú nádej, že keď sa spoľahneme na spoluprácu vrámci kolektívu, všetko dobre dopadne. Vyššie energie pracovného kolektívu sú v pohybe. Pracujeme na spoločnom cieli. Na jednej strane každý pracuje sám pre seba, kvôli vlastnému finančnému ohodnoteniu, na druhej strane ako duše pracujeme na spoločnom cieli. Tým cieľom sú vzájomný posun a rast. 

Vzťahy

Komunikácia je niť, ktorá ľudí navzájom prepája alebo naopak rozdeľuje ak sa z nejakého dôvodu pretne. Komunikovať dokážeme aj skrz myšlienky. Navonok nie sme v kontakte, no odvrátená strana tohto procesu napriek tomu vytvára energiu skrz myšlienku. Vzniknutá energia nezaniká, ťahá nás dole, trápime sa, alebo nám ukazuje aby sme veci riešili. Karta pre vzťahovú otázku tohto týždňa dáva skvelú nádej. Bude to proces. Zmeny nenastanú zo dňa na deň, no vzduch sa krásne vyčistí keď budem ochotní sa pozrieť na situáciu z uhla druhej strany. Hľadajme tú niť a nadviažme ju.

Zdravie
Naše telo je úžasný systém. Obsahuje mechanizmus, ktorý keď zvládneme spustiť, odštartuje proces samoliečby. Myslieť si však, že každú chorobu zvládneme sami, môže by zradné. Dobré výsledky môžeme očakávať, keď budeme mať chuť spolupracovať v línoi – my sami (naše telo) – energia, ktorú dokážeme čerpať z vesmíru a prírody a – lekár (medicína). Keď v tejto línni zavládne vzájomný rešpekt, dobrý výsledok na seba nenechá dlho čakať. Vyhľadaním pomoci predídeme komplikáciám.

Pre snažilky

Naladenie sa na vlnu materstva predpokladá naladenie s pozitívnymi očakávaniami. Vyššia moc nám nadelila pocit túžby ako hnací motor na ceste za materstvom. Túžba po dieťati by mala byť čistá a priezračná ako bystrina. Vidíme v tej bystrine niečo, čo ju kalí? Čo to je?

vdaka 💗

21. mar 2018

Začni písať komentár...

Odošli